Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek wil prinses Amalia fatshammen, gasten grijpen in


Prinses Amalia wordt continue de grond ingetrapt om haar overgewicht. Dat begon allemaal met de van oudejaarsconference  van Guido Weijers. Hier haalde hij hard uit naar de prinses met de volgende grappen.

Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen? Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”

“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt. Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd.”

“Maar eventjes mijn echte mening over Amalia: ik hoop heel erg dat het volkje zorgdraagt voor de koningin en dat de koningin niet bang hoeft te zijn voor het volkje.”

Fatshammen gaat door

Maar het fatshammen van Amalia gaat door, want op Twitter wordt Amalia ook continue afgemaakt om haar overgewicht. Het lijkt veel mensen vooral te steken dat Amalia overgewicht heeft en haar zusjes totaal niet.

Eva Jinek

En nu doet Eva Jinek daar nog een schepje bovenop. Ze wilde het namelijk gaan hebben over het overgewicht van Amalia, maar Marc-Marie Huijbregts die te gast was en aan tafel zat greep in en vond het niet kunnen.

Het gesprek ging als volgt:

Eva:

“Ze krijgt het ook nog zwaar te verduren online over haar lichaam. Al het commentaar daarover.”

Marc-Marie:

“O, alsjeblieft, ja. Dat vind ik echt… Ik vind eigenlijk dat we het daar niet eens over moeten hebben als ik heel eerlijk ben. Dat vind ik zó’n onzin en ook zo niet waar haar functie over gaat en waar we over moeten praten. Ik vind dat we het daar gewoon niet over moeten hebben.”

“Ik denk dat zij ook een waanzinnig mooie koningin word. Máxima en Willem-Alexander zijn al heel groot en zij lijkt nóg groter te worden. Ik vind haar heel erg imposant en mooi en ik denk dat we daar een heel mooi en goede koningin aan gaan hebben.”

Antoinnette Scheulderman:

 “In het positieve over die fatshaming die er over haar is, las ik vandaag een verhaal in een Belgische krant dat het juist zo’n rolmodel was voor jonge meiden.”

“Want een prinses in Disney-films was ook altijd heel rank en nu hebben we zo’n mooie prinses met een vol figuur, maar een hartstikke mooie meid die het supergoed doet. Dat het juist een heel positief voorbeeld is voor jonge meiden. Zo kun je het ook bekijken.”

Eva laat het hier maar bij, want ze ziet dat haar gasten niet happen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vond dat een hele gemene rotstreek van Eva Jinek om de boel op te jutten over Amalia’s gewicht, zij moet toch beter weten vind ik. Om nou zo aan je aantal kijkers te komen vind ik wel héél erg laag. Amalia is een prachtige jonge vrouw en ze doet het geweldig, ik geef het je te doen op die leeftijd. Ik vind Eva de laatste tijd vaak onuitstaanbaar kattig en snibbig in de omgang wordt het weer niet tijd dat ze een poosje ophoepeld ???

Gewoon de TV uitzetten. Wanneer iedereen dat doet, is ze snel van de buis.

Waarom moet iedereen slank zijn?Men trapt zo n jonge vrouw alleen maar in een hoek.
Oma,vader zijn ook niet de slankste zit waarschijnlijk in de genen.
Leuk dat ze wel wat maar haar doet tijdens de Antillen reis
Goed dat Eva Jinek nul op het request kreeg van haar gasten aan tafel

Eva Jinek is zelf een vet lap en altijd zeiken over anderen je moet eens fansoen bij gebracht worden je ben de grootste kreng van de buis

Tegenwoordig moet iedereen maatje 38 hebben, wat mensen tegenwoordig vergeten is dat gezondheid en een goed karakter veel belangrijker is. Uiterlijke schoonheid is vergankelijk.

Eva Jinek moet ophouden om mensen in de grond te trappen !!!!!!!!!!!!!!.

Laten we nu allemaal eens stoppen met de prinses te pesten. Het is een knappe jonge vrouw. Ze mag er zijn. Het is voor zo een jonge vrouw heel moeilijk om een perfect voorbeeld te zijn. Ze heeft het al moeilijk met al die bedreigingen aan haar adres door die criminelen. Pesten is niet ok. Ook niet naar een prinses. Laten we eens wat liever zijn voor elkaar.

Laat die amalia.
Altijd dat domme geouwehoer over haar.
Ze mag er zijn, knap, lief.

Voor degene die negatief praten moeten zelf eens in de spiegel kijken.
Hoop dus mensen die negatief praten behoorlijke hoofdpijn krijgen, echt.

Laat die familie eens.. ppfff..

Gewoon nooit meer naar kijken zijn we er snel genoeg vanaf dat aandacht-… figuur, je wordt al misselijk als je haar ziet, laat staan dat ze haar mond open doet.

Wat een etter bal ,die Eva die moet van de buis af ,En Marc mooi verwoord.

” En haar zusjes totaal niet ” ?
Kijk nog eens goed, ook de zusters beginnen uit te dijen.
Het zijn de genen, zowel vader als moeder zijn nogal zwaar.
Hoe dan ook, ze geven het slechte voorbeeld want te dik zijn is ongezond.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Johan German