Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes en Monique spelen een heel vies spelletje, zijn niet uit elkaar


Wij hebben een heel vreemd verhaal te horen gekregen over Andre Hazes en Monique Westenberg.

Andre heeft kort geleden zijn docu uitgebracht op Videoland en dat was een instant succes. Een hele lange periode werd Andre gevolgd en in de docu verteld hij onder meer over zijn drank en drugs verslaving en hoe hij daar volgens hem zelf vanaf is gekomen.

Yvonne Coldeweijer beweerde altijd dat de docu zou eindigde met dat Andre zijn Monique weer ten huwelijk zou vragen. Maar dat zagen we dus niet. Sterker nog toen de docu uitkwam brak Andre met zijn moeder en waren Andre en Monique weer bij elkaar.

Maar kort geleden vertelde Andre vol trots aan iedereen die het wilde weten in Vinkeveen dat hij en Monique alweer uit elkaar zijn. En daarna kwam er nog een vage Spaanse dame in het spel en deed Monique alsof ze Andre had betrapt. Het was in ieder geval allemaal heel vreemd.

Maar nu komt de aap uit de mouw, want Andre werd dus al die tijd gevolgd door een cameraploeg voor docu nummer twee. Andre verdiende zo goed aan de eerste docu dat hij waarschijnlijk dacht laten we ook een tweede deel maken. Maar in de eerste docu werd al zoveel gedeeld en gezegd wat moet dan de verhaallijn zijn in de tweede docu?

En die verhaallijn lijkt vooral Andre en Monique te zijn. Wij horen zelfs dat Andre en Monique helemaal geen ruzie hebben of uit elkaar zijn. Sterker nog dat zou enkel zijn geweest omdat de docu wat spanning nodig had, omdat enkel de comeback van Andre filmen niet het drama opleverde wat er in docu één wel te zien was. Dus de verhaallijn werd even stevig aangepast volgens een productiemedewerker.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zijn en blijven kampers.

Het zijn en blijven aandachtszieke psychiatrisch patiënten.

Meneer wil een nieuwe docu maken en heeft dus weer aandacht nodig .Die Monique trapt er weer in met open ogen .Arm kind wat door zulke ouders wordt opgevoed.