Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Mark Gillis probeerde hondje Coco af te slachten


Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Massa is Kassa te zien. In de aflevering was te zien dat Peter Gillis samen met Nicol nog op safari zijn in Afrika en dat Mark de boel thuis in de gaten moet houden.

Mark is niet alleen verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op het vakantiepark nee hij heeft ook de verantwoording over Coco het hondje van Nicol waarop hij past.

Maar als Coco moet eten besluit Mark samen met Ruud naar de Mcdonald’s te rijden. Daar besteld Mark even wat kipnuggets voor Coco en veel kijkers zijn woedend. Want kipnuggets kunnen ernstige gezondheidsproblemen opleveren voor Coco.

Als Nicol dit ziet en hier achterkomt wordt ze woest En wellicht belanden ze weer in een vechtpartij. Laatst gaf Mark namelijk per ongeluk toe dat hij weleens gevochten heeft met Nicol.

Bekijk hieronder hoe Mark de kippnuggets besteld voor Coco als je het fragment gemist hebt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De vieze rat dat hij zich zelf vet mest moet hij weten, maar zo’n klein hondje ziek maken is te gek voor woorden.
Ik zie hem er goed voor aan dit expres te doen om Nicole te sarren.
Hopelijk als ze dit weet , dat ze hem op zijn bek slaat.

de hele family Gilles deug niet het word tijd dat ze eens goed aangepakt worden

Die gast is volgens mij écht zo dom dat hij niet beter weet,,,,
Volgende keer moet Petertje misschien tóch geld uit gaan geven om dat beestje bij een professionele oppas achter te laten.

Gooi die vet pensen van een Gillis van de beeldbuis af.

Laat toch weer zien dat die hele familie niet spoort en helemaal gek is … en dat is dan de bagger wat de kijker voor geschoteld krijgt op tv en die BAGGER noemen ze san ook nog een tv programma !!! 😠🤮

Niet Mark, maar Ruud moest voor die rat genaamd Coco zorgen.

Dat wou ik ook al schrijven. En wat is er zo verkeerd aan dat dat hondje een keer kip nuggets krijgt. In blikvoer of dergelijke zit ook kip in. Een beetje onzin dit.

Elke keer als die koppen voorbij komen op beeld dan staan mijn haren recht overeind, ongelooflijk dat Nederland dit voor geschoven krijgt ! Verschrikkelijk autoritaire familie. En dan dat ongelooflijke verwend nest er ook nog bij ! Stop met dit programma AUB !!!!!

Je hoeft niet te kijken!??

Wst een drukte voor niks, coco plokt echt niet dood om, omdat jij een keet kipnuggets eet.
Nederland kampioen in zeuren.