Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia is niet blij met verblijf op camping


De oranjes verblijven nog steeds in Argentinië om te genieten van een vakantie. Het hele gezin is mee en waarschijnlijk hebben ze ook nog wat familie bezocht. Eerder lieten we al weten dat prinses Alexia stiekem helemaal los was gegaan in een exclusieve club in Buenos Aires.

Ze was daar samen met een groepje vrienden naar toe gegaan om helemaal los te gaan. Je komt niet zomaar binnen in deze club. Je moet een lidmaatschap hebben. Maar dat heeft Alexia natuurlijk niet nodig. Die mocht met haar vrienden zo doorlopen.

De Argentijnse media laat weten dat de prinses zich prima vermaakte en in de club bleef tot in de vroege uurtjes en ze aardig wat drankjes achterover had geslagen.

Ook de beveiliging van Alexia was mee in de club en hield de prinses goed in de gaten. Dus of ze nog heeft kunnen zoenen met een jongen is maar de vraag.

Maar nu blijkt dat het gezin niet alleen maar in luxe hotels heeft overnacht. Nee ze zijn ook een aantal dagen naar een camping geweest. Jawel de oranjes zijn zo normaal gebleven hé.

Hoewel Willem-Alexander en Maxima het naar hun zin hadden op de camping. Horen wij dat de prinsesjes het wat minder vonden om helemaal back to basic te gaan.

Ze verbleven op camping Relmu Lafken. Patricia Montenegro de eigenaresse was dan ook blij verrast toen ze zag wie haar gasten waren.

Ze zei er op de Argentijnse radiozender Seis het volgende over:

,,We zijn enorm verrast door wat ons is overkomen. Het leek een droom, we wisten niet dat het waar was totdat ik erachter kwam wat er op onze camping gebeurde. Alles verliep heel natuurlijk en heel snel, daarna gingen ze naar het perceel dat we ze hadden toegewezen, ze kwamen aan zoals elke bezoeker arriveert.”

Na hun avontuur op de camping is het hele gezin doorgereisd naar Villa La Angostura waar de broer van Máxima verblijft. De oranjes keren morgen terug naar Nederland.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties