Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Max Verstappen niet blij met nieuwe formule 1 wagen


Max Verstappen die nu twee jaar achter elkaar kampioen is in de formule 1 heeft bijna niks te vrezen van de concurrentie. Die liggen namelijk mijlenver achter op hem.

Kort geleden in een interview met het gerenommeerde Sky Sports laat Max Verstappen weten dat hij zijn contract bij Red Bull niet zal verlengen. En dan denk je vast ja dat zegt hij omdat hij dan een overstap gaat maken naar een ander formule 1 team voor het geld.

Maar dat is dus niet zo, want Max zegt duidelijk in het interview dat hij gewoon ook andere dingen wil gaan doen. En voor het geld hoeft hij ook geen overstap te maken, want Max verdient 60 miljoen euro per jaar.

Gelukkig loopt zijn contract nog 6 jaar bij Red Bull dus als Max zijn contract uitzit zoals hij zegt dan is hij op zijn 31e met pensioen. En Laten we eerlijk zijn als hij al die jaren ook nog kampioen blijft dan is waarschijnlijk de uitdaging en de fun er voor hem ook een beetje af.

Maar goed we zien Max dus zeker nog 6 jaar bij Red Bull racen. En Red Bull heeft nu net een hint gedeeld over hoe de wagen van Max er aankomend seizoen uit gaat zien.

Normaal was dat altijd in het donkerblauw met het geel rode Red Bull logo erop. Maar daar komt verandering in, want de hint van Red Bull lijkt te verklappen dat de auto van Max vanaf volgend seizoen helemaal wit zal zijn. Tja wat we daar nou van moeten vinden en of Max daar nou zo blij mee is.

Laatst was Max verstappen trouwens ook nog woedend op zijn vriendin voor het delen van deze foto.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet in bikini op de foto, lijkt me sterk dat je daar
Problemen mee hebt. Zijn
Bekende mensen ze heeft een prima
Figuur. Max Verstappen lijkt
Me geen jaloers onzeker ventje.

Is ie dat wel tja

Zij heeft vele collega’s van Max gehad & hij wil niet dat ze deze uitdaagt in haar bikini.
Hij wil dat exclusief houden in hun relatie.