Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen boos op zijn vriendin om delen van deze foto


De geruchten gaan al langer dat Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet relatieproblemen hebben. Het leek er steeds meer op dat de relatie niet meer lang zou duren.

Kelly was een tijde geleden namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

En kort daarvoor ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Niet veel later vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Maar goed de twee lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben en zijn lekker op vakantie en Max heeft Kelly vergeven voor haar fouten. Maar Max is nog niet helemaal tevreden, want hij wil niet meer dat Kelly foto’s plaatst waar ze in bikini op staat. Waarschijnlijk krijgt Kelly dan te veel aandacht van mannen op haar foto en dat vindt Max dan niet fijn. Zeker niet met in zijn achterhoofd wat kelly gedaan heeft.

Maar Kelly lijkt daar nog geen gehoor aan te geven, want ze plaatste gewoon gisteren nog de onderstaande foto’s en filmpjes online. Als je swipt naar foto nummer dan zie je om welke foto het gaat.

Laatst haalde Max ook nog snoeihard uit naar zijn eigen vader.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kelly the Golddigger. Heeft het hele F1 team inmiddels afgewerkt.
Enige doel voor dit soort vrouwen is zo snel mogelijk een baby te krijgen voor de alimentatie.