Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Doutzen Kroes


Topmodel Doutzen Kroes lijkt nu ze gestopt is met het modellenwerk nog steeds een hele ongezonde levensstijl aan te houden. Waarbij het schijnbaar de bedoeling is om er zo graatmager als mogelijks is uit te zien.

Ze lijkt nu ze zelfs magerder dan toen haar toptijd in haar modellencarrière. Eerder was er al veel kritiek op Doutzen, omdat ze er zo ongezond uitzag en dat is geen goed voorbeeld is voor jonge meisjes. Nu beginnen veel mensen zich toch echt zorgen te maken.

Doutzen zelf zegt dat ze heel gezond leeft. Ze verbouwt haar eigen fruit en groente in haar moestuin. Laatst dook er nog een vreemde video op waarbij Doutzen een paardebloem opeet. Aan het gezicht van Doutzen te zien zag je dat het niet lekker was, maar ze hield vol dat het heel gezond was.

Doutzen heeft zelf nog niet gereageerd. Hieronder een recente foto van Doutzen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moet zij zelf allemaal weten

Ziet er niet uit!

Ja vind ik ook,doet ze toch zelf als ze niet eet word je mager ik wou dat ik t kon hahaha 117 schoon aan de haak

Overdreven , Doutzen is een voormalig topmodel die zijn sowieso super slank tot graatmager. Als Doutzen zegt dat het haar goed gaat en ze ziet er goed uit waarom dit uit sensatie toch weerleggen? Laat die vrouw met rust.

Leiperd

Hier een reactie op shownieuws.
Is Chantal niet meer mooi genoeg dat jullie schrijven over het einde van haar carrière.
GRTJS Jan Pepels

Veel Nederlanders schijnen niet meer te weten dat paardenbloem blad mengen in de sla héél gezond is. Een paardenbloem peer opeten lijkt me geen grapje vanwege de bittere smaak. Maar het is zeker niet ongezond. Ook wordt je er niet magerder van dan alleen de rauwkost die je in de supermarkt is. Wél gezonder omdat het niet bespoten is. Maar tja vertel dat maar eens aan onze snack eters.

Doutzen is een identiteitsdief die al 3 jaar lang alles wat ik doe kopieert. Letterlijk alles. Ze is een ware stalker. Ik ben gehackt en word publiekelijk misbruikt door een bekende YouTuber, 3 jaar geleden zag ik een diep ongelukkige Doutzen op Instagram (haar man postte dat ze jaloers was en ze was een grijze doffe muis) ,omdat ik fan van haar looks was en dacht dat ze een engeltje was, besloot ik haar een egoboost en een carrière boost te geven. Een paar dagen later zat ze bij Jinek, ieder woord dat ik haar geschreven had, te herhalen. Ze deed vervolgens ook wat ik haar geadviseerd had (een YouTube kanaal beginnen) ze gaf bij Jinek alleen credits aan een nieuw management, terwijl… Woord voor woord… Ik schreef Doutzen vervolgens over dat ik gehackt ben en ik gebruikt word in meerdere publieke shows. Doutzen blokkeerde mij vervolgens en volgde iedereen die ik aan haar genoemd had. Sindsdien gaat ze als mij door het leven. Maw als ik een paardenbloem pluk, doet Doutzen het ook. Dit meisje is een wolf in schaapskleren. Een varken met een gouden neusring. Laat je niet misleiden door uiterlijkheden. Ze is een inauthentieke, ondankbare stalker die over lijken gaat.

Net als jij Else Marine!!!!

Doutzen is een prachtvrouw laat mensen in hun waarde.

Doutzen is een pracht mens die staat voor haar eigen mening. En een moestuin en daaruit eten, hoe mooi is dat, onbespoten en wat een mooi voorbeeld geeft ze.

Het gaat al een tijdje niets goed met haar, vooral tussen haar oren.

We zijn te dik teveel gewend.