Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen haalt snoeihard uit naar zijn eigen vaderIn een interview met De Limburger heeft Max Verstappen snoeihard uitgehaald naar zijn eigen vader Jos Verstappen.

Max laat namelijk weten dat hij zijn eigen kinderen heel anders zou opvoeden dan zijn vader hem heeft opgevoed. Max werd natuurlijk al op jonge leeftijd door zijn vader gepushed om te gaan racen en daar moest echt alles voor wijken.

Max zegt dan ook dat hij zijn kinderen niet zal gaan pushen om te gaan racen. Ze moeten het zelf willen en als ze iets anders willen doen is het ook goed. Het doet ons een beetje denken aan het verhaal van de tennis zusjes Williams. Die hadden ook een vader die hun van jongs af aan pushte om te gaan tennissen en hun zelf met harde hand trainde.

Nu is het natuurlijk mooi om te zien dat de tennis zusjes Williams en ook Max Verstappen er een hele goede carrière aan hebben overgehouden en ze de top hebben bereikt. Maar achteraf blijkt toch altijd dat ze het zelf niet echt als prettig hebben ervaren dat ze zo werden gepushed en dat echt alles ervoor moest wijken. Dus het is heel begrijpelijk dat Max zijn toekomstige kinderen niet zo wil opvoeden.

Max laat in ht interview ook nog weten dat hij de formule 1 races te zwaar vindt en dat er te veel achter elkaar zijn. De races worden echt overal ter wereld gehouden en ook dat vele reizen over de hele wereld doet hem geen goed.

Eerder zei zijn vader Jos Verstappen nog in een interview met ViaPlay dat Max er eigenlijk op dit moment al helemaal klaar mee is. Het is dus goed dat de winterstop eraan komt, want Max heeft er geen zin meer in.

Het lijkt erop dat Max op dit moment er geen plezier meer uithaalt om te racen in de formule 1. Hij is blijkbaar echt op. Het klinkt allemaal of Max tegen een goede burn-out aanzit en hij even zijn rust moet pakken. Maar dat zal moeilijk gaan als straks het seizoen weer verder gaat terwijl hij al kampioen is en niet meer ingehaald kan worden. Hij moet het seizoen dus gewoon uitzitten en daarmee is d spanning voor Max er ook vanaf.

Deel deze juice!
 1. Douwe

  Die vader van hem is idd gestoord..
  Zijn eigen vader slaan (opa van Max), zijn vrouwen nu exen slaan, mensen bedreigen & zijn zoon pushen te racen.
  Die man is keihard en gewetenloos.
  Egoïst pur sang.👊🤮🙄

 2. ikkem

  Het is dubbel!
  Zijn vader heeft goed gedaan, Max is multimiljonair geworden, anders zou hij naar hoog waarschijnlijkheid ergen in de bouw werken.
  Ouders die toekomst visie hebben pushen hun kinderen, het is goed dat ze dit doen, nieuwe elite creëren, anders blijft het geld alleen maar naar de oude elite stromen.

 3. Hennie Vlaskamp

  Max is een hoop stront. Andre Hazes, dat is pas een echte man

  • N.v.H.

   Rachel jouw zoon 🤮kan nog niet eens in de schaduw staan van Max.
   Wat ben je toch een raar mens om zo’n vergelijking te maken.

   Wij zijn fan van Max 🚘en trots op hem, maar van jouw zoon💀zijn en zullen we nooit fan zijn , schaam je diep om deze reactie die kant nog wal raakt.

   Het gaat echt verkeerd met je, snel hulp zoeken als het daar tenminste nog niet te laat voor is.🤯

Geef een reactie