Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is al jaren verslaafd


Gisteren lieten wij weten dat Andre Hazes het zeer verslavende middel snus gebruikt. Iedereen was boos op Andre inclusief verslavingskliniek Jellinek.

Nu hebben wij een filmpje gevonden van anderhalf jaar geleden waarop te zien is hoe Andre Hazes toen al het verslavende middel tot zich nam. Toen ging hij nog met Bridget Maasland dus die is er ook van op de hoogte. In het onderstaande filmpje zien we Andre vanaf minuut 5.30 gebruiken terwijl Bridget Maasland voor hem loopt.

Dit is natuurlijk extra pijnlijk voor zijn nieuwe liefje Sarah, want die is nog niet zolang geleden afgekickt van een drank en drugsverslaving.


 1. Ik mag het niet daar heb ik een reden voor .

  • Marcel Timp

   Dat noemen ze een verslaving , hahahahha nou roken is net zo erg en trouwens in Zweden kun je het gewoon bij de benzinepomp kopen daar hebben ze de vitrinekast vol van die zooi en zelfs vrouwen hebben het

 2. ikkem

  Zeg maar wie is niet van de BN’ers ergens aan verslaafd?
  Betreft de verslafing Andre Jr. paast goed in algemene BN’ers beeld.

  • Ilona

   Wat maakt het nu uit hij is niet de enige ik rook nou en.
   Hou je bij je eigen leven.

   • Ted

    Laat hem nou eens met rust
    En zijn zo veel BNers die wat gebruiken

    Ilona
    Je hebt gelijk
    Laat hem met rust
    En ja leef je eigenleven

 3. E.J

  Zielig hoor!

 4. Prinses

  Hij doet het niet stiekem, iedereen kan het zien, hij pakt het blikje haalt er eentje uit etc. Vraag me alleen af wat men er van voelt of hoe men zich voelt, door dit spul te gebruiken.

  Als men rookt krijgt men dit ook binnen, en raak je ook verslaafd aan de Nicotine, Plus het is zeer slecht voor je longen, dan kan je beter zo een ding tussen je lip en tandvlees Plaatst.

  Maar heb nog nooit gehoord dat je een speciaal gevoel krijgt als je rookt, door het nicotine gebruik, dat schijn je dus wel te krijgen als je de nicotine tussen je lip en tandvlees plaatst.

Plaats reactie