Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Gek Peter Gillis ontvoerde en mishandelde meerdere personen


Opnieuw duikt er een bizar verhaal op rond Peter Gillis. Werd Peter eerder beschuldigd van de mishandeling van zijn vriendin Nicol en een vechtpartij in een café in Asten nadat een man zijn dochter lastig viel, maar dit keer zijn de beschuldigingen nog heftiger.

Dennis Schouten en Jan Roos beweren namelijk dat ze met meerdere slachtoffers hebben gesproken van Peter Gillis. Sommige slachtoffer laten weten dat ze zijn ontvoerd, bestolen en mishandeld en in die situaties kwamen met of mede door Peter Gillis. We wisten al dat Peter graag in de neus van zijn eigen vriendin beet, maar nu dit er ook weer bij.

Als dit klopt dan kan SBS6 niet langer de serie van Peter Gillis blijven uitzenden. Er is inmiddels zoveel aan de hand wat niet door de beugel kan met Peter Gillis. Daarnaast wachten we ook nog steeds op de rechtszaak die Peter tegen zich heeft lopen vanwege de mishandeling van Nicol. Overigens is Peter ook al voor een tweede keer beschuldigd van het mishandelen van Nicol en daar dook zelfs een foto van op. Op die foto zagen we het gezicht van Nicol onder de rode plekken en striemen zitten.

Peter Gillis heeft zelf nog niet gereageerd op deze nieuwe beschuldigingen, maar ziet de bui alvast hangen en zal daar niet blij mee zijn,.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Petertje blijft er mee weg komen bij talpa het intereseert ze totaal niks.

Gooi die vent van tv en Laatnooit meer iets over hem horen.
Nicol laat zich in elkaar rammen voor het geld want anders kan ze geen kant meer op.
Ze is trouwens niet de enigste in NL waarbij dat gebeurt

Die vent idd weg gooien en nicol blijf voor het geld wie moet er nou zo een griezel die niet eens zijn veters kan strikken en zijn uiterlijk eerlijk ze is jong en wil toch niet zo een op je krijgen rillingen lopen over mijn lijf gore geld wolf

Nou als het waar is wat er word gezegt vind i k dat ze het gewoon naar buiten moeten brengen wand dit is niet normaal dat er van alles word geroepen en geschreven maar het bewijs laten ze niet zien dus kom op met het bewijs en anders gewoon jullie mond houden

Ria daar ben ik het helemaal mee eens.
Eerst maar eens met bewijs komen en zo niet dan zwijgen.