Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Marc-Marie Huijbregts vernedert Wendy van DijkEerder lieten we al weten dat Wendy van Dijk lijkt alleen nog kansloze formats mag presenteren bij Talpa en dat ze bizar slechte kijkcijfers behaald. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten. Maar dat zit nu anders omdat Erland en Wendy in een relatiecrisis zitten.

Weekblad Weekend zei er toen het volgende over:

De Weekend zegt er het volgende over:

“De overstap naar SBS 6 heeft Wendy van Dijk geen goed gedaan. Hoewel bij RTL 4 ook niet alles aansloeg wat ze deed, is het bij de zender van John de Mol een drama.”

“Met een hele reeks aan geflopte programma’s op haar naam is het de vraag of Wendy nog wel zo’n grote tv-ster is.”

“Wendy’s tv-contract bij SBS 6 loopt nog tot 2024. Het is de vraag wat er dan gaat gebeuren, want John de Mol heeft behoefte aan goudgerande kijkcijfers en die lijkt Wendy tot op heden niet te leveren.”

“Op de achtergrond blijft van belang dat Wendy’s man Erland Galjaard, de voormalig programmadirecteur van RTL, een belangrijke functie vervult bi SBS 6. Zolang hij er zit, zal zijn vrouw waarschijnlijk nooit de laan worden uitgestuurd.”

Marc-Marie moet dan ook in zijn eigen podcast samen met zijn co-host Aaf Brandt Corstius hart lachen als ze de cover zien van de Weekend waarin Wendy wordt neergehaald.

Co-host Aaf Brandt Corstius ziet de Weekend op tafel liggen.

“Ik zie Wendy van Dijk.”

Marc-Marie lachend:

“Ja, Wendy van Dijk heeft geloof ik een carrière op dood spoor. Hahaha.”

Aaf:

“Hahaha, nou dat staat daar. Er staat geloof ik wel een vraagteken achter.”

Marc-Marie:

“Iemand kan die carrière ook wel aan komen duwen, maar goed. Schijnbaar heeft die een programma waar niemand naar kijkt, maar dat weet ik niet, want ik kijk er niet naar. Hahahaha.”

Aaf laat dan heel direct weten dat ze ook echt niet weet wat het progamma wat Wendy nu presenteert eigenlijk is.

“Ik weet ook niet eens wat het is eerlijk gezegd.”

Marc-Marie heeft ook geen flauw idee wat Wendy nu doet.

“Nee, ik ook niet! Ik weet niet welk programma zij nou presenteert!”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
  1. Hans

    Mark-Marie is volledig door de mand gevallen, gaat hij ook lachen om zn bestie Mathijs van Nieuwkerk? Uiteraard niet, wat een vieze vent is dat bahhhh 🤢🤢🤢

Geef een reactie