Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B praat zijn mond voorbij en gaat weer in de fout


Ali B die meerdere aangiftes aan zijn broek heeft hangen wegens verkrachting en aanranding is al weer een tijdje terug in Nederland.

Het lijkt Ali B allemaal niet te deren. Hij verstopt zich in ieder geval niet, want hij wordt heel vaak gespot op events, uitjes en shows. Laatst was hij samen met zijn nichtje aanwezig bij de show van Hans Klok. Hans en Ali B kennen elkaar al heel lang en Hans steunt Ali B dan ook.

In een interview met Ramin Rezai laat Hans Klok weten dat Ali B hem na de show toen hij naar hem toe kwam wat dingen heeft verteld waardoor Hans weet dat het goed gaat komen met Ali B.

Na lang aandringen laat Hans weten dat Ali B heeft gezegd dat het openbaar ministerie helemaal niks tegen hem heeft. Daarom duurt het ook allemaal zo lang. Ze konden helaas niet verder praten, want er kwamen andere mensen bij staan.

Maar het lijkt erop dat Ali B zich totaal geen zorgen maakt en er zelfs vanuit gaat dat het OM zijn zaak gaat seponeren. Hopelijk betekent dat dan niet dat Ali B denkt dat hij weer in de fout kan gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties