Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes aan het flikflooien met bestie van Monique


Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf.

In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre. Zo zegt hij het volgende.

,,De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

Net toen het er naar uitzag dat Andre en Monique weer samen leken te zijn. Yvonne laat weten dat het niet toevallig kan zijn dat deze brief nu op dit moment uitlekt. Iemand (Rachel) probeert Andre en Monique uit elkaar te houden.

Maar goed door deze brief is het weer bonje tussen Andre en Monique en Yvonne beweert zelfs dat Andre nu achter de bestie van Monique aanzit. De dame met de roze muts hierboven op de foto. Tja Andre is er maar druk mee al die dames. Dit zal Monique vast niet fijn vinden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch niet te geloven met die kwallenbak.
Eerst vernederd hij Monique in die brief, en nu dan die vriendin versieren.
Wat moet hij nog meer doen, voor haar ogen nu echt open gaan.

Dat laat Monique toch zelf toe. Ze neemt hem elke keer weer terug, dus dan moet ze nu niet zielig doen en klagen.Maar ze denkt alleen maar aan het makkelijke leventje dat ze met hem heeft, geld, geld, geld. We hebben haar nu ook wel leren kennen.

Dit zegt alles over hoe jij denkt, Monique heeft een kind met Andre en ze houdt van hem. Is het verstandig? Niet aan ons, moet ze zelf weten.

Als ik zie waar die Monique toe in staat is, kan ik mij voorstellen dat Rachel (als moeder) alles zal proberen haar zoon hiertegen te beschermen .x

Waar is Monique toe in staat? Alles wat Yvonne Coldewijer als nieuwste juice ‘openbaart’ is binnen een paar dagen weer achterhaald.
Dus,,, wàt zie jij dan precies??

Even de poep uit je ogen halen.

Moet ze allemaal zelf weten wie zijn wij om hier iets van te zeggen t is hun leven , ik gun ze het aller geluk toe en ik hoop dat het goed blijf gaan 🍀 en ook voor kleine dre dat jochie zit er ook maar tussen .veel succes met jullie gezin 🍀🍀🍀

als dat de vriendin van Monique is dan deug ze ook niet die vriendin

Zo Xander en waar is prachtige Monique dan toe in staat!!! Nee die asociale actie ’s van Roggel die zijn lekker… vies smerig wijf zal je moeder maar zijn zou me dood schamen met zo’ n moeder ,kansloos die Roggel zoek met iedereen ruzie nee dan ben je lekker ..ze is de meest gehaten vrouw en dat kan ik me goed voorstellen een asbak is het 🤮🤮🤮

Als die waas voor je ogen verdwenen is, zal ik het jou graag uitleggen Rene. Laat maar wat van je horen als het zo ver is.

Monique is gewoon een pracht/kracht Vrouw wat een geduld heeft Ze met hem .
Hopelijk toch fijne en prachtige feestdagen voor hun.
Kleine Dre heeft dat zo verdiend

Dit is bizar voor woorden hoe een moeder der eigen kindt kapot maakt dat is geen goed moeder een goed moeder beschermd der kinderen en asepteer hun beslissingen als jij als moeder het niet zelf beter had in je jonge jaren dan heb jij als moeder niks te geven want mental en lichamelijk ben je zelf niet stabiel en ook je hebt geen benudt hoe erg het zou zijn voor je kids andre is en was jong dat klopt en meschien makkelijke prooi maar als je jong ben heb je ook hersen als je in bed duik met wat voor vrouw hij zelf heeft gekoozen rachele snap niet je baard je kinderen en voed ze op en vanaf 15 jaar is je taak over als je dat wil of niet met 15 jaar is de puber tijdt in en daarna luisteren de kinderen niet meer naar hun ouders kinderen krijg je rachele maar zijn niet jou BEZIT dat moet jij als moeder weten rachele jij wasbook jong begonnen met papa andre je was ook erg jong zo moeder zoon kindt niks verkeer je ouders konden je niet ompratten toen die tijdt waarom ben jij zo bezitterig waarom moet iedereen aan jou pijp dansen heb je geen leven meer daarom die van jou kinderen kapot maken alle vrouwen die andre j heeft iets mee gehad ben jij Rachel bevriend waar is jou hersen kanje dat niet gebruiken als moeder schaam je je niet als moeder je zaai alleen problemen of moniqeu ouder is dan andre j wist andre dat ook vanaf dag een of niet hij wist dat moniqeu een goed vrouw was goed opgevoed en een goed moeder voir haar zoon a ders was de kleine niet gekomen god weet wie moeder kan worden en wie niet moniqeu is een goeie moeder millionen keer beter dan jou jij rachel kan niet tippen aan moniqeu voeten moniqeu is een lieve zachte vrouw met karakter en liefde voor mensen en zij is geen straat vrouw en ook niet een slechte moeder zij zeg nooit wat zij gaat niet in de media bla blabla rachel hou de eer aan je zelf je gebruikt je eigen zoon en je ben een slechte invloed voor jou kinderen en kleinkinderen ik hoop dat je een keer beseft wat jij met je zoon doet hij is makkelijk en val in jou zooi alle vrouwen wie andre had loop je rond mee als een zieke vrouw je hebt geen leven vrouw mannen blinven ook niet bij jou zie je dat niet omdat je geen hersen meer hebt god zie je en luister ook alles kijk uit voor KARMA

@Roosje, gebruik de volgende keer alsjeblieft komma’s en punten als je je iets schrijft. Dat leest makkelijker, helemaal als je ook nog zoveel spelfouten maakt.

Nou Eppo, vind jij iemand naar de sodemieter helpen zo mooi dan?!

Roosje, echt humor van de bovenste plank: “Moniqeu is goed vrouw was goed opgevoed en goed moeder voor haar zoon.”