Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk agressieve, boze gek die redacteuren vernederden


De Volkskrant kwam gisteren met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door.

In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd zou hebben. Zou maakte een geluidsman een keer een foutje en stormde Matthijs na de uitzending naar hem toe en zei dat hij nu op zijn knieën moest om zijn excuses aan te bieden aan meneer van Nieuwkerk.

Ook blijkt Matthijs er niet vies van te zijn om zijn redactieleden eens goed de huid vol te schreeuwen en schelden. Matthijs was volgens het artikel een monster.

Veel van de medewerkers hebben nog dagelijks klachten en sommige zitten zelfs thuis of in de ziektewet. Maar Matthijs lijkt niet echt van zijn fouten te hebben geleerd.

Want ook in het programma Chansons wat hij samen met Rob Kemps doet blijkt Matthijs een enorme woede uitbarsting te hebben gehad bij een medewerker. Het was zelfs zo erg dat het productiehuis moest ingrijpen.

Matthijs zijn dagen lijken in eerder geval geteld. In een statement heeft hij wel zijn excuses aangeboden, maar ook gezegd dat de tv-wereld een harde wereld is. BNNVARA de omroep waar Matthijs voor werkt lijkt Matthijs te gaan ontslaan en daarmee is de carrière van Matthijs definitief voorbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie gaat de ontslager (s) ontslaan?
Die wisten wat jaren lang aan de gaande was maar vonden het prima.
Bovendien was hij rijkelijk beloond met de belasting geld.

Die advocaat van duivel bij shownieuws zou moeten zelf in de spiegel kijken want die verdediging van Matthijs sloeg nergens op.

Wat een rotzak zeg.
Een grote narcist is het die dringend naar een Pychiater moet.
Dat die medewerkers dit gepikt hebben zeg.
Ik ben geen fan van Johan zeiksnor maar ik zou ook zijn tanden uit zijn bek slaan.

Mathijs, ga met pensioen, kun je gaan werken aan je fatsoen. Prijs jezelf niet de hemel in, er zijn altijd andere die presenteren beter doen