Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René Froger is de klos, zit in hele grote problemen


René Froger vertelde laatst nog niet helemaal de waarheid over zijn villa die in de verkoop staat. René liet namelijk weten dat hij twijfelt om de villa te verkopen, omdat ze er al zo lang wonen. Maar dat is natuurlijk niet waar. Ze kunnen geen koper vinden voor hun dure villa en doen nu nog een ultieme poging. En ja als ze niemand kunnen vinden moeten ze er wel blijven wonen dus dan kun je maar beter zeggen dat je dat niet erg vindt.

De villa is immens groot 629 m2 en bestaat uit negen kamers. Waarvan vijf slaapkamers en vier badkamers. Daarnaast heeft de villa ook nog een dakterras, sauna, tennisbaan, gym, bioscoop en een enorm zwembad. Voor twee personen is dit gewoon niet te doen.

Maar goed René is nu weer de klos, want wij hebben vernomen dat René wellicht in The Masked Singer zit. Hij zou aanstaande vrijdag te zien zijn in het pak van de kikker. Jurlylid Buddy Vedder liet in de spoiler voor aanstaande vrijdag ook al weten dat hij denkt dat René Froger in het pak van de kikker zit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo in grote problemen, met zijn miljoenen op de bank.
Gewone mensen die de rekeningen niet meer kunnen betalen en niet te eten hebben, die hebben pas problemen.
Hij vond ook al met de corona dat hij en die andere bn ers het hards getroffen werden.
Hoe durf je het te zeggen , zelf is hij ook met niets begonnen.
Die tijd is hij vergeten.

Hij is een geld wolf moet overal geld voor hebben jumbo reclame smak geld moest hij hebben hij verkeert gewoon in geld noot want zingen is ook minder de toppers is ook een slect programma om naar te kijken ze denken dat goed kunnen zingen maar allemaal band opname

Het is gewoon een uitgerangeerde derde rangs artiest. Van zijn optredens moet hij het meer hebben, dus graait hij links en rechts van alles bij elkaar

Ik begrijp niet dat deze uitgerangeerde artiesten nog zoveel bezoekers trekken. Jumbo heeft het concert terecht ook gecanceld.

Wat een Hufter rene froger uit de kluiten gegroeide klootzak
Die moeten ze aanpakken