Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René Froger liegt en zit in grote problemen


René Froger en zijn vrouw Natasja besloten enige tijd geleden dat ze kleiner wilde wonen. Al hun kinderen zijn de deur uit en ze wonen in een immense villa die René in 1994 kocht voor het mega bedrag van 4,6 miljoen euro. Dat is tegenwoordig al enorm veel geld, maar toen was dat echt een mega bedrag.

Nu staat de villa dus nog steeds te koop er heeft zich geen enkele serieuze koper aangeboden. René laat aan weekblad Story weten dat hij twijfelt of hij het hui wel wil verkopen.

René zegt er in Weekblad Story het volgende over:

 ,,Eerlijk gezegd weet ik het even niet meer, het is een beetje moeilijk. Ik heb er in ieder geval geen haast mee.”

 ,,Wat dat betreft zitten Natas en ik helemaal op één lijn. Hier zitten achtentwintig jaar herinneringen, hè?”

 ,,Kleinkinderen hebben is geweldig en voor mij geldt ook nog dat ze me jong houden. We zien de kleinkinderen vaak. Bij mooi weer duiken we de tuin in, daar heb ik een trampoline staan. En als ze blijven slapen, zit ik twee uur lang kinderfilms te kijken. Ik vind dat echt top.”

Maar dit klopt natuurlijk niet. René en Natasja doen nu een ultieme poging om nog een koper te vinden en anders hebben ze geen keus en moeten ze er wel in blijven wonen. De villa is immens groot 629 m2 en bestaat uit negen kamers. Waarvan vijf slaapkamers en vier badkamers. Daarnaast heeft de villa ook nog een dakterras, sauna, tennisbaan, gym, bioscoop en een enorm zwembad. Voor twee personen is dit gewoon niet te doen.

Wellicht kunnen de Frogertjes nog wat forceren door de vraagprijs van 6 miljoen euro flink naar beneden bij te stellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In 1994 was er helemaal geen euro, slimpie.

Gewoon blijven wonen zal ik zeggen rene verdient genoeg met zijn zingen kijk maar wat die verdient bij de toppers 250 duizend euro per dag dat is 5 ton en dat voor 6 uurtje zingen dat verdien ik nooit met wat voor werk ik doe ik sta elke dag 6 uur op en ben soms 6 uur in de avond thuis daar verdien ik bij leven lang geen 5 ton mee wees blij dat je kunt zingen want anders kun je helemaal niets andersga eens van uit je zelf een baan zoeken van 6 uur in de morgen tot 16.30 en dan krijg je maar 12 euro per uur dan mag je blij zijn als je rond 14 honderd euro in de maand verdient 14honderd euro dat vraag je voor 20 minuten zingen snel verdient

Geld zat ook voor een hulp om te helpen poetsen toch

Heb geen medelijden met de Frogers kan heus wel wat minder.

Nederland is naar kloten.

Punten, komma’s leest wat makkelijker…..

Hard op zoek naar kopers.

Totaal geen medelijden. Stinkend rijk! Ze kunnen makkelijk personeel huren om die villa te onderhouden en huishoudelijke taken te doen. Niet zielig doen! Er zij miljoenen mensen die het minder goed of zelfs slecht hebben.