Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Wendy van Dijk bedriegt zijn vriendin


Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij een drugsprobleem heeft. Volgens deze vriend heeft Sem een video opgenomen waarin hij verteld over zijn drugsgebruik en dat hij toch echt even moet stoppen anders gaat het mis. Deze vriend deelde de privé video van Sem met een juicekanaal.

Inmiddels lijkt het beter met Sem te gaan en kreeg hij een relatie met zijn huidige vriendin. Maar een juicekanaal verteld dat Sem het niet zo nou neemt met zijn loyaliteit naar zijn vriendin.

Er is namelijk een foto opgedoken waar Sem op te zien is met een andere dame in een hotel in Den Haag. Dit zou plaats hebben gevonden in het begin van de relatie van Sem met zijn huidige vriendin. Het meisje waarmee Sem in het hotel zat kwam er op een gegeven moment achter dat hij al een relatie had en verbrak onmiddelijk het contact met hem.

Tja wellicht heeft Sem toch een beetje de stoute schoenen van zijn vader aangetrokken die ook niet echt bekend stond als een trouwe man.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie kijkt hier nog van op.
Aartje naar zijn vaartje.
Bah bah.