Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Stinkend rijke Maxime Meiland koopt villa van 2,3 miljoen euro


Maxime Meiland liet laatst nog aan de Weekend weten dat ze helemaal klaar is met alle kritiek die ze krijgt. Het is zelfs zo erg dat Maxime wel uitkijkt met wat ze zegt, want het is nooit goed. Maar tegenover al die kritiek die Maxime krijgt staat ook een enorme beloning. Want Maxime heeft inmiddels zoveel geld verdiend dat ze opnieuw gaat verhuizen. Dat is overigens bijzonder want dit is de derde keer in zeer korte tijd.

Eerst kocht Maxime een leuke eengezinswoning van rond de 750.000 euro. Dat bleek al snel een slechte keus, want Maxime en haar man Leroy hadden meer ruimte nodig. Dus verkochten ze dit huis en kochten ze een luxe villa in Noordwijk van 1,25 miljoen. Daar wonen ze nu nog niet zo lang in.

Maar nu wil Maxime toch weer opnieuw verhuizen en heeft ze haar oog laten vallen op een villa van maar liefst 2,3 miljoen euro met zwembad in Noordwijk. De villa is 327 vierkante meter en heeft negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. De koop is nog niet rond, maar insiders melden dat Maxime het snel wil afronden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze het kan betalen waarom niet ? De mensen die commentaar geven zijn eigenlijk gewoon jaloers, slechte eigenschap hoor. Maxime en Leroy ik gun het jullie hoor, veel geluk in jullie (bijna) nieuwe huis !!!

altijd klagen geen geld je heb geen verstand iQ van 0 altijd aandacht vragen

Circa je hebt helemaal gelijk👍
Ik wens jullie veel geluk en liefde in jullie nieuwe huis💗

Waarom moet dit gepubliceerd terwijl veel mensen in een crisis zitten en niets kunnen betalen Belachelijk