Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Viespeuk Thijs Römer gedumpt door vrouw na wangedragActeur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram ging Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Nena deed aangifte tegen Thijs, maar daar bleef het niet bij. Nog twee andere dames deden ook aangifte tegen Thijs. Inmiddels heeft Thijs dus drei aangiftes aan zijn broek hangen. En nu laat de Story weten dat Thijs zijn vriendin Igone hem gedumpt heeft. Het lijkt erop dat het te maken heeft met het wangedrag van Thijs wat naar boven is gekomen.

Deel deze juice!
  1. Lbonnet

    Thijs romer blijk ook een viezerik griezel nr 1

Geef een reactie