Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rode Kruis is woest op onnozele actie Glennis GraceEen paar dagen geleden kondigden Glennis Grace op haar Instagram account aan dat ze iets wilde doen voor de mensen die buiten slapen bij het aanmeldcentrum voor asielzoekers bij Ter Apel. Ze zei dat iedereen spullen naar haar kon brengen en ze dat met haar vrienden dan naar Ter Apel zouden brengen.

Glennis hield woord en kwam op zondag met zeven auto’s en een aanhanger met spullen aan bij Ter Apel. Veel mensen denken dat Glennis dit alleen voor haarzelf doet om haar imago op te vijzelen.

Maar het Rode Kruis en andere organisaties die op professionele wijze de mensen in Ter Apel proberen te helpen zijn boos. Want Glennis blijkt alleen maar troep te hebben gebracht waar de mensen daar helemaal niks aan hebben.

Het merendeel van de spullen van Glennis ligt nu daar gewoon overal verspreid en het is één grote bende met troep. Wat weer opgeruimd moet worden. Deze actie van Glennis was dus een totale flop.

Deel deze juice!

31 Reacties

 1. Ikke

  Had er werkelijk iemand iets anders verwacht van dat charmeoffensief van haar? Kom op nou zeg! Die ziet haar bron opdrogen waar ze zelf bijstaat. Er moest in haar mind toch iets gebeuren om dat te stoppen?

  • Areke

   Je schrikt je eigen toch wezenloos als Glennis de knokker met dr zogenaamde vriendenploeg(lees knokploeg) komt aanzetten om dr rotzooi te dumpen.
   En durf maar eens nee te zeggen.

  • Srecko

   Ik heb haar nooit gemogen en nu nog die gedoe met Ter Apel ongelofelijk ze moet gewoon het geld betalen om haar troep op te ruimen en die muziek van haar is ook niet te luisteren. Ik snap niet dat mensen nog haar muziek kopen .Niet meer doen

  • Angelina fleur

   Nou ze bedoeld het heus goed ze is dit niet verplicht lijk wel of de mensen geen gevoel meer hebben voor vergeven kom op zeg

   • Mieke

    Wat een grimmige zieke breinen hebben mensen ondertussen toch! Zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten! Glennis heeft dat zeker goed bedoeld….misschien niet helemaal goed ingeschat. Maar wat een nare opmerkingen toch weer! Bah bah….

   • Ninette

    Mee eens ze kan ook echt niks meer goed doen

   • Marianne

    Niet vergeven is ook een zonde

 2. Judith van eeden-dekker

  Ja zij is blij dr schuur en/of zolder is weer leeg

 3. Areke

  Het is grote pr stunt van Glennis de knokker.Niets meer en niets minder. Dat mens is geen podium waard.

 4. Jezus wat ziet die droeftoeter er uit zeg niet om aan te zien !!! Kapper ook overleden denk ik Jezus wat een model ,model bloempot..zou maar weer een pruikje op doen dan lijk je nog wat 🤮🤮..in een half jaar tijd 10 jaar ouder geworden..(net goed) loser

  .

 5. Cynthia Sirre

  Glennis Grase doet er goed aan zich helemaal terug te trekken, weet niet wat ze allemaal aanricht,

 6. Jannie

  Ja maar waarom heeft men haar niet aan de grens van ter Apel tegengehouden. Deze dame dacht dat zij hierdoor weer kan gaan optreden en dat men haar gedrag , wat bij de jumbo gebeurd is wel zou vergeven. Zielige vrouw, maar ook niet aardig om over de rug van de mensen die onder erbarmelijke omstandigheden in ter Apel op straat liggen deze te gebruiken voor haar poging haar fans weer voor haar te winnen. Zij moet zich schamen en verplicht worden de troep op te gaan ruimen en de toiletten in ter Apel te gaan schoonmaken. Ga naar een ver land verhuizen want in Nederland ben je niet meer welkom Grave.😫

 7. Smie

  Troep van G.G. bij Ter Appel:
  Zij heeft die troep er neer gegooid….dus ze kan het ook lekker zelf opruimen.

  Wat zo’n looser niet allemaal doet om
  Aandacht te krijgen.
  Zielig😵‍💫😵‍💫😵‍💫

 8. Martin

  Op rekening van Glennis Grace op laten ruimen.

 9. Robke

  Nadenken is niet haar sterkste punt.

 10. Wat hadden ze de verwacht van dat geestelijk invalide trol?

  • Karig Hutje

   Meerdere fouten in 1 regeltje tekst.
   Ben jij ook geestelijk invalide 🤪 ?

   • Jannie

    Waarom laten de mensen haar niet met rust, ze wil alleen maar goed doen en ook dat gedoe over haar zoon, ze is een moeder die voor haar kind opkomt zouden jullie dat niet doen dan ? Nou als je dat niet zou doen dan ben je pas een slechte ouder.

 11. Es

  Ik ben geen fan van Glennis, maar ik vind dat dit commentaar te ver gaat…

  • Roos

   Ik vind dit ook te ver gaan zij heeft een oproep gedaan met goede bedoelingen en mensen brengen haar spullen, zij weet niet wat daar bij zit.
   Wordt ze nu weer gestraft? Blijft dit haar maar achtervolgen? Als ik eerlijk ben vind ik dit ook gemeen. Ze heeft een fout begaan en omdat je beroemd ben wordt het zo erg in de media gegooid dat ze je uit kotsen oké. Maar wij zijn niet beroemd, komt niet in de media maar zijn onze kinderen heilig? Nemen wij het niet op voor onze kinderen? Ook al weet ik dat dit niet goed te praten is maar daar worden ze voor gestraft, moet heel Nederland haar dan uit kotsen? Het is een geweldige zangeres laat haar verder haar ding weer doen ik vind dit zo jammer!! En nu mag ze niet meer mee doen met dat geweldige optreden wat elk jaar is, en haar collega’s moeten haar laten vallen door de media? Waar gaat dit over?
   Iedereen heeft een kind wat wel eens een fout maakt en ook ouders maken fouten maar komt niet in de media wel bij de rechter net als zij. Nogmaals niet goed te praten, maar mensen media hou toch eens op met dit gezeik!!! Ik word hier zo moe van! Zijn we vergeten hoe goed ze was in Amerika met haar zangtalent zaten we allemaal in spanning zo geweldig. Sorry ik ben dit zo zat dat gezeur allemaal, ze krijgt haar straf is dat niet genoeg? Is klaar zo denk ik. En zo denk ik er over sorry. En wees trots op zo een geweldige zangeres in Nederland, Whitney Houston was in Amerika ook niet heilig. Maar ze blijft nu nog wel de beste zangeres. Nou dat vind ik van Glennis. Zij is de beste van Nederland. Het liedje over haar moeder zo mooi op de begrafenis van mijn moeder en nog moet ik daar om huilen als ik het hoor. Ga daar eens naar luisteren zo mooi. En ga dan denken. Zo mooi! Zij is niet slecht mensen van de media. Sorry moest het even kwijt.

 12. Bob

  Ze hoopt op deze manier weer aandacht dat ze kwijt was weer terug
  te krijgen.

 13. Mieke

  Die griet denkt alleen maar aan dr zelf .
  Ze doet van alles om maar weer in de schijnwerpers te staan Hielaag ken je zinken .
  De troep die daar opgeruimd moet worden naar haar aktie moet je gewoon de kosten op haar verhalen .

 14. J.C. Blok

  Enkel en alleen voor eigen gewin.

  • Maria

   Nee vind cit echt niet normaal deze reacties echt niet ze heeft het niet goed gedaan nee maar om zo iemand neer te zetten vind ik zeer triesf veeg eerst je eigen pad schoon en dan van glennis oke al die negetieve reacties moeten ze verbieden je maakt er mensen mee kapot

 15. Julia

  Heb je aandacht nodig!!!! Wat ben je triest.

 16. Badar Hari

  Was dat heerschap daar wederom met een knokploeg

 17. Daantjuh

  Hoe je het ook went of keert het is en blijft goed bedoeld van Glennis. Wat betreft de troep, dat kan nooit meer troep zijn dan er al is. Het Rode Kruis moet zich nergens mee bemoeien en beginnen met corvee taken zoals de toiletten om beurten schoon te laten maken door de mensen daar ipv te zeuren over ongebruikte spullen van Glennis Grace.

 18. Lucy

  Deze gekke is een flop.

 19. Ze doet iets en de rest doet niets.

 20. Ipv te oordelen over een ander,ga zelf een aktie ondernemen ja begin met schoonmaken ja jij zelf dan opdracht te geven aan haar,wat heeft Glennis je ooit aan gedaan.dit gaat mij niet om Glennis mijn reactie maar gewoon om een persoon die met haar medegevoel iets deed vanuit haar hart of het in jou ogen om haar fans gaat of niet/zij deed tenminste wat nu jij jou werk naar hun toe als je zo meeleeft focus uit een liefdevol gevoel niet uit agressie!!!!

Geef een reactie