Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace is er helemaal klaar mee en neemt drastisch besluitEerder liet de familie van Glennis nog weten dat ze klaar zijn met chagrijn Glennis Grace. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en daarnaast moet Glennis eind oktober voor de rechter verschijnen. Die gaat dan haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld behandelen.

Maar Glennis die inmiddels ook uit elkaar is met haar vriend die ook betrokken was bij het Jumbo incident schijnt er helemaal doorheen te zitten. Ze heeft alle foto’s van haar Instagram account verwijderd en lijkt een periode even helemaal te willen verdwijnen.

Wellicht bereidt ze zich zo voor op de rechtszaak die er over een maand zit aan te komen. Ze probeert zich dan rustig te houden en niets meer te posten en alles wat wellicht ook nog maar een beetje een verkeerd beeld kan geven te verwijderen. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd of Glennis veroordeeld gaat worden voor haar rol in het Jumbo incident.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

35 Reacties

 1. Mocht er geen gevangenis straf volgen na de rechtzaak, dan laat dit zien, dat Nederland geen enkel besef heeft van recht en eerlijkheid. Deze glorie teef dient gewoon in het gareel getrapt te worden net als dat verwende geklaag van haar. Gewoon 2 jaar brommen beide.

  • Dakota

   Rare mensen die Glennis, al dit leed toewensen,al jij of ik ruzie maakt in een winkel filiaal gebeurd er niks…walgelijk ik wens Glennis een gewoon normaal leven en ze is een kei goede zangeres

  • H.l.jager

   Komt er vanaf met een werkstraf.
   Slap zootje in Nederland

 2. Ze wordt zeker veroordeeld ook de medeplichtigen ik hoopt van harte Dat ze schade moet en dat ze nooit meer een podium krijg

  • Saskia

   Waarom is iedereen zo hard naar elkaar? Weten we allemaal persoonlijk het echte verhaal? Laat iedereen in zijn waarde en heb geen oordeel over zaken die je niet persoonlijk ervaart.

   • Frans

    Wat is het echte persoonlijke verhaal dan? Ze moet gewoon gestraft worden en zitten punt

   • Leon van Amerongen

    Je hebt 100% gelijk. Dit zijn regelrechte hate-mailreacties, snel opgetikt door sneue types. Het was idd geen goede actie van Glennis, impulsief en onbeheerst. Ondertussen is wel haar hele carrière en persoonlijk leven kapot. Terwijl ze ook een dijk van een zangeres is. Hoe gemakkelijk is het dan om iemand nog even een trap na te geven.

   • P

    Zoet antwoord pff meer van zulke mensen en met het excuus ach laat ieder toch….moet je dat maar niet doen das alles en niet piepen als je dan moet boeten zoals een ander ook zou kringen

 3. w. egermee

  mooi.

  opgeruimd
  staat
  netjes

  • Aad

   Typisch hedendaagse mentaliteit ,wat ze gedaan heeft .heeft ze via alle media haar excuses meerdere malen voor gemaakt en aangeboden om alle schade te betalen ,maar men wil bloed zien en iemand totaal kapot maken , dat vindt ik schandalig

  • SalGaeno

   Typisch iets van JUMBO-supermarkt.
   Moreel is deze Supermarkt net zo waardeloos als vele van zijn tweede hands producten die over geprijsd zijn.
   Dat Jumbo zijn minderjarige personeel onderbetaald is alom bekend maar niemand maakt zich zorgen over.
   Wel veel ophef over een moeder die het opnam voor haar kind.
   Wat een mooie gelegenheid voor de directie van Jumbo om deze geweldige zangeres die hoort tot de beste van Nederland door de Slijk te halen zodat geen aandacht wordt besteed aan hun eigen tekortkomingen jegens het minderjarige personeel, die ook dacht te mogen optreden tegen haar zoon.
   Geweldige slimme zet, JUMBO, SCHAAM JULLIE!

 4. Zekers moeten ze die dramaquin straffen ze denkt omdat ze beroemd is alles mag en ook nog dat ze ermee weg komt flink straffen denkt ze de 2de x miss wel na

 5. ikkem

  … Waarmee ❓🤨 😯

 6. Gekke dirk

  Nooit meer je eigen laten zien vechtersbaas.

 7. Janet

  Laat ze maar veroordeeld worden dat heeft ze te danken aan haar stinkend verwende zoon .En kinderen aan te vallen en in elkaar slaan van wat een smerig wijf als ze haar leugenachtige zoon beter had opgevoed was dit nooit gebeurd dus geen meelij mee omhoog gevallen derde rangs zangeres word ze nu voor haar hele leven KARMA BESTAt

  • Henk

   Aso krijg je niet uit iemand , mijn buurvrouw praat altijd heel zachtjes en doet heel lief , tot ze het niet met iemand eens is ,dan snap je niet waar ze die stem vandaan haalt en het aso gedrag , zo is die Glennis ook ,gaat er echt nooit meer uit

 8. Chantal

  Het is begonnen omdat haar zoon toch ook mishandeld is. Dat is natuurlijk geen vrijbrief om dan op dezelfde wijze te reageren. De Jumbo medewerkers die met de zoon gestart zijn daar hoor je niks over. Dat begrijp ik wel want die zijn natuurlijk niet zo bekend als Glennis dus is dat geen interessant nieuws. Niet erg eerlijk dus.

  • Julius

   Mensen kennen geen beheersing meer. Slaan er gelijk op , roepen de hele familie bij elkaar om eens even iedereen “een lesje te leren” Hou eens op met dit soort gedrag,

  • Monique

   Chantal,
   Haar zoon is helemaal niet mishandeld, hem is alleen gevraagd zijn e-sigaret niet in de winkel te roken. Het is namelijk, net als in andere openbare ruimtes, verboden te roken in de supermark en dat geldt ook voir e-sigaretten. Hij voldeed niet maar bleef in plaats daarvan provocerend roken, overigens ook nog in de tijd dat het verplicht was mondkapjes te dragen. Daarom is hem, overigens zonder geweld, de winkel te verlaten.
   Daarna kwam hij samen met zijn moeder Glenda en hun knokploeg terug om het personeel, die de puberleeftijd hadden in elkaar te slaan.
   Dit is van begin tot eind vastgelegd op het beveiligingssysteem dat in winkels (en ook vaak buiten in drukke openbare ruimte) hangt. Dat is ook de reden dat Glenda laatst persoon contact wilde met de (nog zeer jonge) slachtoffers van de dieren haar geïnitieerde vechtpartij.
   Glenda (Batta) gebruikt Glennis Grace als artiestennaam maar ze kan beter de naam Grace laten vallen aangezien dat “elegantie” betekent want dat is bij haar ver te zoeken, daarvan voorbeelden te over.

 9. De vries

  en dan op rotten wel met die rotte appel en a .u.b. nooit meer op tereden mafklapper glennis grace weg er mee

 10. M.Derix

  Glennis moet nergens meer aan de bak komen , een misselijk makend individu 🤮🤮🤮

 11. Was het dit nou waard ?? , je zoon is deze ellende begonnen, door te roken in de Jumbo, en werd er vriendelijk op geattendeerd om dat niet te doen, en vervolgens ga jij er met een knokploeg heen.
  Je hebt het afgedaan in Nederland, nergens meer optreden, overal gecancelled worden, en nu mag je je verantwoorden voor de rechter, Nederland heeft geen medelijden met je en ik al helemaal niet, ik hoop dat je carrière nooit meer een nieuwe start krijgt.
  Je had alle kans om goed na te denken wat de consequenties waren alvorens er met een knokploeg heen te gaan je moet je gigantisch schamen !!!

  • Als Rutte iets fout doet dan mag hij gewoon blijven, sterker nog, hij mag wéér in de fout gaan en duizenden mensen duperen maar tja hij heet geen Glennis Grace want die wordt na één fout kompleet afgebrand!

  • Julius

   Nadenken? Goed nadenken? Noooit van gehoord. Primair en primitief reageren, ja dat dan weer wel..

 12. Areke

  En nederland is klaar met Glennis de knokker.

  • Dit siert Nederland. Gelijk een mening klaar. Het verbaast mij dat er geen racistisch leuzen zijn, wel op het randje. Een tip voor het VOLK, kijk naar je eigen leven! Wees blij dat je niet zo in de ellende zit, ookal heb je daar een aandeel in gehad! Zielig, ik snap niet dat FIT überhaupt een podium krijgt!

 13. Lex

  Laat haar met rust. Ze is alles al kwijt.

 14. Johan

  En nu is ze druk bezig met een inzamelactie voor Ter Apel om te laten zien aan nederland hoe lief ze is

 15. Marie-louise Broecks

  Weet je…. een ieder van ons… gaat wel ns uit zijn plaat… terecht of onterecht !! Maar jeetje… we zijn dus allemaal gewoon mensen…. die allemaal wel ns iets doen waar we achteraf tóch niet hélemaal achter staan. Laat Glennis met rust…. ze is ook maar gewoon mens… die net als wij állemaal….wel ns fouten maken….

  😘🍀

 16. Sas

  Hallo, dat verwende nest die stond te roken en daarop aangesproken wordt draait zich scheldend om en struikelt over een kratje. De lamlul. Vervolgens huilend naar huis om zich bij mams te beklagen. De rest van het verhaal Is bekend. Ze moeten gewoon allemaal gestraft worden voor hun asociale gedrag. De bak in!

 17. Ik vind het ronduit belachelijk wat ze heeft gedaan, en nu moet ze het gaan voelen, blijkbaar was alles naar haar hoofd gestegen, en nu moet ze de realiteit aanvaarden en qua carrière moet ze maar in een supermarkt gaan werken……..geen medelijden, goed dat alles gecancelled wordt, zulke mensen verdienen niet het respect van het publiek!!!

Geef een reactie