Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Buren ergeren zich nú al suf aan prinses AmaliaPrinses Amalia woont sinds kort op kamers in Amsterdam, omdat ze besloten heeft om in de hoofdstad te gaan studeren. Eerder werd al bekend dat studenten die ook in het pand woonde abrupt moesten verhuizen, want er moest ook plek zijn voor Amalia haar beveiligers.

Ook de buren zijn niet blij met Amalia. Weekblad Story laat namelijk weten dat Amalia en haar vriendinnen hun fietsen gewoon voor haar studentenwoning parkeren. Maar de fietsen mogen daar helemaal niet staan, omdat er anders geen ouderen en minder valide mensen meer over de stoep kunnen lopen.

Op de foto’s die weekblad Story heeft gemaakt is te zien dat er allemaal stickers op de fiets van Amalia zijn geplakt met de tekst:  ‘Foei! Ik mag hier niet staan. Ik blokkeer de stoep.’

Nu woont Amalia haar nichtje Eloise ook in Amsterdam op kamers. Het grappige is dat ze bij elkaar om de hoek wonen en vaak in hetzelfde cafe komen als ze wat gaan drinken.

Maar eerder klapte een kroegbaas uit de Amsterdamse buurt de Pijp al uit de school en liet hij weten dat Amalia en Eloise inderdaad wel een samen gespot worden in de kroeg. Ze komen dan niet samen binnen. Alleen het vreemde is zegt de kroegbaas is dat ze geen woord met elkaar wisselden. Ze groeten elkaar niet en het lijkt erop of ze net vreemde van elkaar zijn.

Overigens is dat niet zo vreemd, want insiders melden aan weekblad weekend dat de gezinnen niet zo goed meer met elkaar zijn. Dat was vroeger overigens wel anders. Wat er dan precies gebeurd is waarom Amalia en Eloise helemaal geen woord met elkaar wisselen als ze elkaar zien is niet bekend. Maar dat het om is heftigs moet gaan moge duidelijk zijn.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

36 Reacties

 1. Theo

  Precies haar vader…die denkt ook alles te mogen. Vraag me af waarom dikkertje dap gaat studeren. Ze wordt tenslotte koningin en lande rest van haar leven op haar dikke reet gaan zitten.

  • Rienkjr

   Goh goh. Wie zegt dat dit voor haar huis is?
   Dat u klakkeloos.aanneemt

  • Jessie

   Ach jemig, laat dat kind met rust. We deden op die leeftijd allemaal wel ’s iets ondoordachts. Dat van die familie vete is vreemd maar gaat ook ons niets aan. Maar vaak zijn t niet de kinderen tussen wie dat ontstaan is maar die zijn er dan wel de dupe van. Jammer dat ze geen contact hebben, zoveel mensen waar je echt close mee kunt worden heb je denk ik niet in die kringen.

  • Maja

   The ik vindt het uitermate schokkend hoe jij over mensen praat/ schrijft over mensen die niet maatje 38 hebben. Jij bent zeker zo’ n rammelend botten je bent in iedergeval een onbeschofte boer

  • Jan

   En iedereen neemt het maar aan.
   Fake of niet maakt niet uit geef maar een mening anders tel je niet meer mee in deze waanzin.

  • Ed van Essen

   Een beetje meer fatsoen mag ook wel. Toch?

  • Jan

   Vind je reactie echt belachelijk.

   Om dikkere dap te zeggen , slaat nergens op
   Laat haar gewoon in haar waarde
   Zij heeft er ook niet om gevraagd

  • Dr. J.v.Zetten

   Die Theo, Ik denk dat jij misschien, vier klassen van de lagere school heb gehad,met zulke domme opmerkingen,Denk er maar eens goed over na.
   Groetjes.

  • Ina

   Dat vraag ik mij ook af waarom studeren ze wordt toch koningin daar heb je geen diploma voor nodig ,

  • Anna

   Zo kan het wel weer! Om haar Dikkertje dap te noemen slaat totaal nergens op!

  • Janet

   Precies ik geef Theo gelijk, ze denken dat ze alles kunnen maken. Andere studenten werden gewoon uit hun kamers gezet, pappie heeft toch personeel? Laat ze lekker bij hem blijven wonen, kunnen andere studenten hun plek weer terug krijgen. We moeten op dit moment al genoeg van hun accepteren, terwijl de mensen met de laagste inkomens en midden inkomens het maar moeten zien te redden. Ze hebben geld zat, dus als je dan zo betrokken bent als dat hun zich voor proberen te doen, help dan echt.

  • Olga

   Theo haha lach me kapot😆😆😆😆😆 Idd mee eens.

 2. onbehoorlijk gedrag komt alleen van onopgevoede mensen. Respect voor je medemens tonen is beter.

  • W

   De monarchie afschaffen.
   Ze zijn letterlijk over het paard 🐎 getild.
   Die gasten kosten klauwen geld en doen er geen reet voor.
   Mooie reisjes, stom lullen, en met vakantie gaan en mooie uitjes.

  • Ralph

   ” Dikkertje Dap ” 😁
   Ach niemand heeft zich zelf gemaakt.
   Ook Amalia niet, het zit in de familie,
   (Duits, Nederlands, Argentijns, etc )
   Ik heb niets tegen dit meisje, ze moeten alleen het koninklijk huis afschaffen.
   Dat is alles.

   • Eerst: oordeel niet zo negatief op uiterlijk vriend, vrijheid blijheid. Denk je dat er niks over jou valt te zeggen?
    En al ben je voor of tegen onze koninklijke familie, de financiële constructies waarvan zij profiteren zijn m.i. middeleeuwse roofridderij in nette wetjes en regelingen verpakt.

 3. Areke

  Ook al ben je kroonprinses ook dan moet je je eigen gewoon aan de regels houden.
  Maar het koningshuis denkt wel meer dat ze zich niet aan de regels hoeft te houden.

 4. Carmen

  Waarom Dikkertje dap en zitten op dikke reet.
  Dat is erg grof.

 5. mohamed

  lang leve de queen

 6. Coco

  Ik heb zoiezo een pleuris hekel aan dat koningshuis voor mij mag het helemaal weg kost alleen maar geld om niets, geef aan arme mensen , en ik hoef geen reacties terug dat ze leuk lief of gezellig zijn opdonderen dat koningshuis

  • Ingrid

   Waarom pleur jij niet op? Zij werken en studeren. Wat doe jij? Waarschijnlijk op je dikke reet zitten en een uitkering trekken. Ga lekker weg uit Nederland, wij willen hier geen asociale tokkies zoals jij.

 7. Arend van Londen

  Staan helemaal buiten de werkelijkheid
  Asocialen familie.

 8. JustKate

  Als ze het normale studentenleven wil meemaken mag ze ook wel zelf hard zoeken naar een kamer. Alles wordt ons prinsesje mooi in de schoot geworpen en de rest van de studenten hebben weer een kamer minder op de markt. Laat ze dat probleem eerst eens aanpakken.

 9. S Groenhuijzen

  Willem-Alexander=nog steeds als vroeger….een niets nutter.
  & ja ik ken hem persoonlijk,toen was ie al een vies klein lettertje & nu nog.
  Weg met het koningshuis.
  Waarom moet die Amalia studeren….om popie te wezen.

 10. kel

  Wat een flauwe reacties
  Amalia is gewoon een prachtig volle vrouw
  En haar ouders geweldig vesitekaartje voor
  nederland
  Ze werken keihard en zijn betrokken
  Amalia is gewoon net als alle andere jonge meiden

Geef een reactie