Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Peter Gillis, hij is heel gestrest om eventueel ontslag Talpa


Gisteren lieten we nog weten dat er een filmpje was opgedoken waarin te zien was hoe smerig en kapot alles was in de chalets op de vakantieparken van Peter. Maar ja Peter heeft wel andere dingen aan zijn hoofd.

Zo horen wij dat Peter er heel erg mee zit of hij ontslagen zal worden door Talpa en dat de serie Massa is Kassa niet meer wordt uitgezonden. Tja je zou denken Peter maak je toch druk om de rechtszaak die je straks boven het hoofd hangt voor de mishandeling van je vriendin Nicol. Maar dat ziet Peter allemaal met goede moed tegemoet en hij verwacht dat de zaak wordt geseponeerd laat hij weten aan een inside. En dat zou goed nieuws zijn voor Peter als dat zou gebeuren.

Maar er is nog meer goed nieuws voor Peter, want mediajournalist Jordi Versteegden van De Telegraaf laat weten dat hij bijna zeker weet dat John de Mol zijn kijkcijferkanon Peter Gillis niet gaat ontslaan. Peter is namelijk te belangrijk voor SBS6.

Jordi Versteegden zegt er in cultuur- en mediapodcast van de Telegraaf het volgende over.

“Kijk, hoe het gewoon werkt in de televisiewereld: Peter Gillis is veel te belangrijk voor SBS 6 om hem nu aan de kant te gaan zetten”

“Wat die man moet gaan doen is gewoon diep door het stof gaan en wel in de uitzending van Massa is Kassa. Dat moet een verhaallijn worden in die serie, want dat is de enige manier waarop dit uiteindelijk opgelost kan worden.”

Dat Peter heeft gelogen over de mishandeling van Nicol kan volgens Jordi echt niet.

“Dit vind ik alles behalve sympathiek. Het gaat gewoon over hoe je met de pers omgaat, degenen die je ook nodig hebt op het moment dat je iets te promoten hebt.”

“Als er dan iets speelt in privésfeer, dan ga je er in één keer keihard over liegen. Ik kan hem normaal gesproken bellen. Dan neemt hij direct op en zegt hij waar het op staat, maar nu is hij toch een beetje doorgeschoten. Dit is niet hoe we Peter kennen.”

“Peter is gewoon een enorme controlfreak, iemand die graag alles zelf in handen heeft en misschien had hij zelf nog wel op een later moment bekend willen maken dat dit gebeurd is. Die kans heeft hij niet gehad. Het is uitgelekt dat hij is opgepakt. Maar om dan te gaan liegen… Dat moet je niet doen.”

“Het is een hartstikke vriendelijke man en ik ben door hem hartelijk ontvangen, maar wat wil je als er pers over de vloer komt? Dan wil je een goed visitekaartje afleveren, maar buiten dat durf ik te zeggen dat ik hem een sympathieke vent vind.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar maakt Petertje zich druk om? Toch om de centjes van Talpa, die hij niet nodig heeft . Dat zijn z n eigen woorden. Haal dat vreselijke stel aub van tv. Kan me ook niet voorstellen dat ome John het zo leuk vindt met deze mensen! Maar ja geld geld geld!!

Hoge bomen vangen veel wind.
Mensen die het leuk vinden om mensen die even niet goed in hun vel zitten en relatieproblemen hebben zo te bekritiseren die zijn in mijn ogen juist de mensen die eens moeten worden nagekeken. Ieder mens maakt fouten maar het is zo jammer als je bekend ben dat je dan maar alles moet vertellen en alles maar gewoon moet accepteren wat iemand van je vind. Mensen gebruik je verstand en laat deze mensen het samen uitzoeken. Vroeg of laat gaan we allemaal wel eens door een diep dal en weet dat niemand het dan echt fijn vind als je dan zo word veroordeeld . Want ook de media maakt het vaak nog erger dan dat het is. Ook met al die slippertjes die onze bekende zangers/ zangeressen hebben gemaakt. En in mijn ogen zijn er ook gerust genoeg dames die dit vast heerlijk vinden maar na weinig tot geen aandacht meer het nu maar over een andere boeg gaan gooien! Is dit nu anno 2022??? In mijn ogen had je dan meteen je mond moeten open trekken! En kon je dit niet dan was er vast een leermoment voor je!
Los of iets goed of hartstikke fout was! Blijf vooral bij jezelf dan heb je vast al genoeg om over te praten! En anders?…..dan maak je weinig of niets mee en besef of weet je nog niet echt wat het is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt!
Sociaal mediumo of het nu internet, de krant of televisie is, het maakt vaak meer kapot dan dat je lief is! We zouden allemaal eens moeten proberen om een paar maanden zonder deze middelen door het leven te gaan. Dan kom je er misschien weer achter waar het leven echt om draait!
Kroelen in ander mans ellende is NOOIT goed te praten! En zeker niet als je daar zelf op wat voor een manier ook beter van wil worden.

Dit zijn mijn gedachtes!

Maar wat ben je dan nu zelf aan het doen ?

Monique

Een punt voor jou hoor…t zijn ook maar mensen. Heisa ook altijd overal om…

Aaf

Leugenaars verdienen afgestraft te worden of je nou geld heb of niet word een beetje boel Misselijk van die twee plus aanhang denken dat ze met geld hebben alles geoorloofd is vooral die vieze schoonmaakster die even voordeed hoe ze in 10 minuten een chalet schoonmaakte met een doekje en een fles er werd niet eens gestofzuigd ben gedweild BBBBBBBRRRRRRR

Voor mij mogen ze meteen van het beeld af.Daarom kijk ik niet zulke uitzending.

Minie als je niet kijkt waarom moeten ze dan van het beeld af ? Je hebt er toch geen last van ? Volgens mij kijk je stiekem wel anders schrijf je dit niet.

Laat die mensen t lekker zelf uitzoeken. t is niet aan ons om te oordelen. ze zullen zelf t beste weten wat er is gebeurd.leven en late leven .
In ieder huwelijk is wel eens wat.zij kruipen weer met zijn tweetjes onder de lakens als t oke is. en ja liegen ik ben daar geen voorstander van maar t zal een leugentje om eigen best wil te zijn

Vind het altijd erg laf als een man een vrouw slaat over het algemeen is de man sterker en heeft meer kracht dan een vrouw. Vreselijk vind ik dit, als je het met je vrouw niet meer kunt vinden, ga dan uit elkaar. Maar slaan vind ik zo minderwaardig.

Hij hoef niet zenuwachtig te zijn. Hij heeft al genoeg geld binnen gesleept. Hij moet als eerste die Nicol dumpen. Die maakt alles stuk en is zeer irritant. Ze moet gewoon terug waar ze vandaan komt. Verder heeft Peter zijn ruiten ingegooid door te liegen. Wij geloven niks meer war Hij te vertellen heeft.

John de mol die deugt ook niet. Alles bij die mediamagnaat wordt ook onder de tafel geschoven. En die gillis denkt alleen maar aan geld. Maak een fatsoenlijk programma, ipv die commandanten op die tv. Huilebakken van de eerste klas.

Als we niks meer willen kijken of zien van mensen waar er iets heeft afgespeeld dan blijft er niks meer over op tv
Hahaha wat zijn wij Nederlanders toch goed in andere afzeiken
Van mij mogen ze blijven

Is er überhaupt nog wel normale tv ? Ik zie dat ze die artiesten ook allemaal aan het werk houden met domme programma’s. Weinig programma’s waar de gewone burger nog centraal staat , ja alleen centraal staan bij ” ellende ” programma’s !! Waar zijn die programma’s gebleven ” Rons honeymoon kwis” ” Willem Ruis show ” , ” Mies Bouwman ” en de “Weekend kwis ” ? Nu zijn het allemaal programma’s met de zelfde artiesten … niet best , eigenlijk om van te kotsen ,ze weten van narigheid niet meer te verzinnen behalve elkaar aan het werk houden met leuke tripjes en onzinnige kopie programma’s .

Als ik zo’n vrouw had gehad dan had ik elke dag op het bureau van politie gezeten. En dan nog zo’n hopeloze zoon die van je bedrijf een puinhoop maakt. Het zit Peter niet mee! Dan ga je foutjes maken op het gebied van zaken die je niet zelf in de hand hebt. Voor Peter alom respect. Talpa verdient genoeg aan deze serie en daar gaat volgens mij ook wel eens iets mis. Doorgaan met Peter!!

Als ze dát doen gaan ze echt door het stof en stekt SBS sowieso niks meer voor!! En die Jordi is ook niet goed wijs door deze man nog op te hemelen😇 Kijk wat de Mol te verduren heeft afgelooen tijd,als hij Gillis laat blijven is een teken dat hij het vorige ook met een korrel zout heeft genomen!! Haal de Bevertjes maar naar SBS of andere normale mensen en geen oplichters…

Ik snap niet waarom Peter allemaal Poolse mensen laat schoonmaken. Volgens mij zijn er genoeg Nederlandse mensen die wel kunnen schoonmaken. Voor ander soort werk heeft hij ook voor het merendeel buitenlandse mensen in dienst. Ik zou denken als ze niet voldoen zijn er genoeg andere mensen die het wel kunnen.

Een vreselijk stel voor mij mogen ze meteen van het beeld af. Alleen maar dik doen op de tv met dat ze alles kunnen kopen.

Hij heeft het geld toch niet nodig zoals Martien Meiland volgens hem.
Maar dat allemaal grootspraak blijkt nu wel.

Zonde van de zendtijd!

Wat n gezever zeg ik snap niet dat sbs zich zo verlaagt om met zo n tokkies in zee te gaan maar ja natuurlijk geld dat maakt bij sommige schijnbaar alles goed

En terecht vieze vent !!!

Ze moeten maar eens beginnen met beter personeel aan te nemen.Wat er nu rond loopt is echt allemaal niets. Vreselijk om naar te kijken, n’ paar domkoppen die denken alles te weten. Pfff