Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gekkie Arie Boomsma is boos en haalt uit naar zijn collega


Dat Arie Boomsma echt helemaal gestoord was wisten we al. Eerder deelde hij namelijk een filmpje waarin hij laat zien hoe hij in een ijskoude rivier bij zijn woonboerderij in Abcoude springt.

Maar het kon blijkbaar nog gekker, want laatst liet Arie Boomsma weten dat hij met plakband op zijn mond naar bed gaat. Ja je leest het goed Arie plakt zijn hele mond af zodat hij niet meer door zijn mond kan ademen als hij slaapt.

Nu is Arie boos, omdat Volkskrant-columnist en presentator van Keuringsdienst van Waarde Teun van de Keuken kritiek had op Arie zijn plakband tik.

Arie laat dan ook het volgende weten:

“Als ik kritiek krijg met goed onderbouwde argumenten neem ik dat serieus, maar als iemand in de krant zet dat je mond dicht tapen levensgevaarlijk is zonder even de moeite te nemen om het uit te zoeken, kan ik dat goed van me af laten glijden hoor”

 “Weet je, het is zo leuk om dingen te proberen, te testen, te leren en te onderzoeken. Dat zou altijd mijn eerste stap zijn voordat ik m’n oordeel de wereld in slinger.”

“Bij zoiets weet ik natuurlijk van te voren dat de meningen erover verdeeld zullen zijn. En ook al is het in topsport en bij health freaks al jaren gebruikelijk, voor de tv kijker en stukjesschrijver is zo’n stuk tape op de mond een heftig beeld.”

 “Zelf zou ik eerst eens m’n mond dicht tapen voordat ik er iets over roep of schrijf. Of de wetenschap erop naslaan.”

“Maar wat vooral leuk was na die post is dat er zoveel reacties kwamen van tandartsen (die het ook veel aanbevelen) en van mensen die er zelf zoveel aan hebben: beter slapen, niet snurken, meer energie in de ochtend, betere weerstand, minder gaatjes, frissere adem, etc.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wist niet dat zo’n grote waffel/ego (dicht)plakbaar was ?

Ik zou het op prijs stellen als Arie 24/7 plakband op zijn mond deed….