Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique haalt weer uit naar Andre Hazes


Monique Westenberg lijkt na de vakantie in Thailand met Andre Hazes en hun zoontje echt helemaal klaar te zijn met Andre.

Gisteren lieten we al weten dat Monique op een hele doordachte manier Andre Hazes probeerde op zijn plek te zetten. Het was allemaal erg pijnlijk, maar het lijkt er dan ook echt op dat Monique flink boos is op Andre.

Wij weten niet exact wat zich heeft afgespeeld in Thailand, maar toen het stel op Schiphol landen gingen ze beide meteen hun eigen weg er was nog eens ruimte voor een knuffel of een afscheid.

Vandaag heeft Monique ook weer een aparte quote op haar Instagram account geplaatst die voor Andre bedoelt zou zijn.

‘Je relaties met anderen verbeteren zodra je de relatie met jezelf verbetert.’

Het lijkt er dan ook op dat Andre in Thailand wellicht probeerde om Monique weer voor zich te winnen, maar dat er toch weer iets is gebeurd waardoor Monique de boot heeft afgehouden.

Hieronder de foto die Monique plaatse:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik stop er mee.
Ben hazes moe.
Het is leeg en zielig
Dus dit is de laatste reactie anders wordt ik niet meer voor vol aangezien

Haha helemaal mee eens!!

Ben het met iedereen volledig eens

Sjonge. Ik vind je wel erg apart dat je alles toelaat. Beetje goedkoop.

Quote van een ander pikken….tja,hoe creatief ben je..bedenk zelf eens iets uit je hart

Die twee zijn totaal niet interessant.
Doodzwijgen.

Monique is een mooie vrouw met een duidelijk hoger IQ dan Andre, en daar zit ‘m nu net het probleem. Ik heb bewondering voor Monique voor de pogingen die zij blijft doen om haar “gezinnetje ” bij elkaar te houden. Ik ben zelf gescheiden en mijn ouders waren gescheiden, ik weet wat voor een impact dat heeft op kinderen. Lieve Monique ik hoop echt voor je dat Andre een keer een keuze maakt en voor jouw en kleine Andre zal kiezen.

Monique intelligent? Daar heb ik mijn twijfels over.Anders zou ze allang gestopt zijn met Dré
Zij zit net als Nicolleke op zijn geld te aasen.
Laat ze gaan werken haar beroep is nu vakantievierdster

ik hoop het niet dat ze hem terugneemt, dan stort ze zichzelf weer in verdriet en ellende hij is veel te jong voor haar en zal haar altijd blijven bedriegen met andere vrouwen. Dus Monique, kies voor jezelf en ik hoop dat je de ware snel tegenkomt.

Nou ik twijfel of zel zo’n hoog iq heeft?
Toch triest als je achter zo’n droeftoeter als Hazes blijft aan lopen.
Ga op zoek naar een leuke man die wel bij je past en goede zorgzame stiefvader voor kleine Dre kan zijn .

Wat een gezeik met die twee!
Ik zou zeggen word een keer volwassen.

Gaat het niet eens tijd worden, dat ze de hele Hazes kliek buiten gooit en haar verstand gaat gebruiken waar ze het voor gekregen heeft.

Het valt mij op dat Monique steeds meer aandacht voor zichzelf op eist.
Het word/is allemaal zo zielig allemaal, vervelend ook. Een volwassen oudere vrouw die achter een jochie aanloopt is toch erg. en als dit jochie haar dan nog wil, maar dat is niet het geval. Monique vind het zelfs goed dat hij met andere vrouwen naar bed gaat. Hoe zielig ben je dan en hoe weinig eigenwaarde heb je dan !!!

ze kan zoveel zweverige meuk plaatsen maar het blijft een achterlijke deurmat.

Pffff vrouwke vrouwke, ik ben ook echt helemaal klaar met dat Hazes gedoe, en het meest heb ik nog te doen met die kleine Dre, tis erg maar ik denk dat het nog het verstandigst als ze die arme knul, laten opgroeien bij Roxanne, dan krijg het arme mannetje alsnog een leuke stabiele jeugd. En ik ben echt klaar met Monique ze roept het echt over zichzelf af.. pffff.

Monique je bent veel te knap en te slim voor dat nare ventje trap hem de deur uit en laat hem nooit meer in je buurt komen