Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique doet stiekem pijnlijke onthulling over Andre HazesMonique Westenberg was gisteren met het lekker weer aan het varen in Amsterdam. Dat deed ze met een bootje van RCKSTR yachts. Dit bedrijf zit in Mijdrecht en volgens Yvonne Coldeweijer heeft Andre Hazes de naam van zijn kledinglijn gejat van dit bedrijf.

Andre noemt zijn kleding RockStar met een bliksem teken tussen de woorden Rock en Star. RCKSTR yachts wat ook een afkorting voor Rockstar is heeft een ster tussen de letters RCK en STR.

Monique moet hebben geweten dat Andre zijn inspiratie voor een naam van zijn kledinglijn van dit bedrijf heeft gehaald. Om dan een bootje te huren van dit bedrijf en volop foto’s te plaatsen met de naam van dit bedrijf en de boot lijkt op een hele doordachte manier om Andre Hazes op zijn plek te zetten. Je zou van tientallen ander bedrijven een bootje kunnen huren toch.

Hieronder één van de foto’s die Monique plaatse van de boot van RCKSTR yachts.

 1. Johnstone

  Misschien is André wel zakenpartner van het bedrijf en wie weet komt er zeilkleding van Dreetje

 2. Cisca

  Zo jammer dit. Omdat hij haar niet meer wil gaat ze van alles plaatsen om hem in een slecht daglicht te plaatsen. Zo laat ze alleen maar zien dat hij haar nooit meer terug moet nemen. Alleen jammer voor die kleine jongen, zo jammer. Vroeger had ze stijl en nu word ze steeds meer een zielig oud vrouwtje. Let op er komt nog veel meer. Niks zo erg als een vrouw die aan de kant is gezet.

  • Liza

   Ik snap niet waarom iedereen hun zo goed in de gaten houden ze hoeven maar samen naar buiten te gaan of er wordt al weer een hoop foto’s gemaakt laat hun toch gewoon met rust

Geef een reactie