Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nikkie Plessen volledig kapot gemaakt op de radio


Janneke de Bijl, columnist van NPO Radio 1 heeft zich mateloos getitreerd aan een item bij RTL Boulevard. Dat item ging over de zomersale. Janneke ging helemaal los en dan vooral op de domme opmerkingen van Nikkie Plessen.

Janneke zei er het volgende over:

“Er kwam een vrouw in beeld met een eigen kledinglijn, die zei: ‘Natuurlijk doe ik liever geen sale, maar ja, je moet wel. Je wil niet meer die ouwe troep in je winkel!’”

“Zo diep zijn we gezakt in Nederland: we noemen gloednieuwe kleding van nog geen half jaar oud ouwe troep. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, kwam toen Nikkie Plessen er nog even overheen met wat tips.”

 “Haar tip was: ga gewoon voor een wat uitgesprokener item, bijvoorbeeld een zebrajas, die kun je maar één of twee keer aan, dat is het niet waard voor de volle prijs, maar wél voor 50 procent korting.”

“Zuid-Europa staat in brand door de klimaatverandering, Afrika verhongert door onze buitenproportionele milieubelasting en Nikkie Plessen raadt ons doodleuk aan om kleren die je niet heel graag wil en van plan bent nauwelijks te dragen, tóch te kopen.”

 “Opdat we maar zoveel mogelijk gas gebruiken en zoveel mogelijk andere werelddelen uitbuiten. Het zou mij niet verbazen als ze volgende week als tip geeft om je gastpitten gewoon de hele dag te laten branden, zodat je áls je gaat koken alleen de pan nog maar op het vuur hoeft te zetten.”

“Het is natuurlijk ook wel in Nikkie’s belang dat we kleren blijven kopen die we niet nodig hebben. Ze is zelf miljonair geworden met haar eigen kledingmerken en dat zijn geen kledingmerken die ook maar enigszins bijdragen aan een betere wereld.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Janneke de bijl verbeter de wereld en begin bij jezelf…azijn zeikster

Waren ook wel stompzinnige tips van mevrouw plesse.

Wie is Plesse??