Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato heeft nieuwe vriend, Marco Borsato niet blij


Het schijnt al een tijdje niet echt goed te gaan met Leontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou zwaar depressief zijn. Eerder lieten Dennis Schouten en Jan Roos nog weten dat ze hebben gehoord dat Leontine elke dag aan de drank en verdovende middelen zou zitten.

Leontine leek haar problemen dan ook niet meer alleen te kunnen oplossen. Ze heeft hulp gezocht en is door BekendeBuren bij een therapeut gespot. Maar daar bleef het niet bij. Want Leontine heeft nu ook een mediabureau Buro Bagsy ingeschakeld om haar imago op te vijzelen.

Wellicht heeft dit ook t maken met haar nieuwe vriend. Yvonne Coldeweijer laat namelijk weten dat Leontine een nieuwe liefde heeft. Het schijnt in ieder geval geen bekende Nederlander te zijn. De naam weet Leontine in ieder geval goed geheim te houden.

Wellicht was dit voor Marco Borsato ook de reden om in zijn eentje naar Italie te vertrekken op de motor. Marco had namelijk altijd de hoop dat het tussen hem en Leontine weer goed zou komen. Maar dat is nu toch echt voorbij. Marco zal vast kijken of hij een nieuw leven kan opbouwen in Italie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan heeft het al langer gespeeld, de nieuwe vriend. Is ook niet fair tegenover Marco en heeft zich laten verleiden door die van Coldeweier. Die heeft zoveel roddels verspreid over Marco net als Henny Huisman.

ALLEMAAL EIKELS!!!!