Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato in het geheim naar Italië gevlucht


Marco Borsato heeft zoals we allemaal inmiddels weten een aangifte wegens onzedelijk gedrag aan zijn broek heeft hangen. Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en heeft hij dan ook aangifte gedaan tegen de vrouw en haar moeder wegens smaad en laster.

Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweerde John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

Marco leeft nu een sober bestaan in Nederland. Zijn vrouw Leontine heeft hem inmiddels definitief verlaten en wil niks meer met hem te maken hebben. Alleen als het over hun kinderen gaat is ze nog bereikbaar voor hem.

Nu meldt de Telegraaf dat Marco Borsato in het geheim naar Italië is vertrokken. Niet met het vliegtuig, maar met de motor. Dat wordt een behoorlijk lange rit voor Marco. Wellicht kan hij dan goed nadenken over al zijn daden. Het schijnt dat hij helemaal alleen is gegaan en daar langere tijd zal verblijven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties