Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique gaat toch niet in op ultimatum Andre Hazes


Eerder lieten wij al weten dat het weer flink bonje was tussen Andre Hazes en Monique Westenberg. Andre had namelijk laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel.

Van Monique mocht Rachel haar kleinkind jaren niet zien. Dat was een harde eis van Monique anders mocht Andre zijn eigen zoontje ook niet meer zien. Andre heeft er altijd tussen gestaan en was het nooit eens met de beslissing van Monique. Maar hij deed het om de lieve vrede te bewaren. Daar leek dus verandering in te komen. Maar in de omgeving van Monique werd al gezegd dat Monique dit eigenlijk helemaal niet wil. Ze wil niet daar haar zoontje in de buurt komt van zijn giftige oma.

Maar verschillende bronnen melden eerder dat Monique toch akkoord ging met de eis van Andre Hazes, omdat ze bang was dat Andre haar niet meer financieel zou steunen.

Maar Monique schijnt zich toch bedacht te hebben en gaat er niet meer aan meewerken. Monique heeft zo een bloedhekel aan Rachel dat ze het gewoon niet kan. Ze denkt dat Rachel een hele slechte invloed zal hebben op kleine Dre en dat wil ze ten alle tijden voorkomen.

Mar Rachel zal vast wel weer een ander plan bedenken om ervoor te zorgen dat Andre druk blijft zetten op Monique zodat ze haar kleinkind uiteindelijk toch kan zien. Dus dit krijgt vast no wel een staartje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch je laat je kind toch niet achter bij een gifslang.😬

Gelijk heb je Moon. Ze zal er alles aan doen om jou in een kwaad daglicht te zetten bij kleine Dré. Leef je eigen leven lieverd 💕💕💕😘🍀

*Dat vind ik nou ook helemaal mee eens”

Monique heeft groot gelijk

Ze kijkt fender niet eens aan als Roxanne voorbij loopt,
Monique heeft destijds Rachel nog bij haar familie met kerst uitgenodigd!!
Dankzij haar hebben André & Rachel alsmede André & Roxanne weer contact hebben.
En terwijl Monique nog nooit publiekelijk 1 slecht woord over Rachel heeft gesproken zijn er inmiddels complete archieven te vullen met wat Rachel niet allemaal over Monique heeft gezegd!!

AAN WIE LIGT HET DAN?

André moet zich beseffen dat dankzij zijn en Rachels gedrag, dat kind nóg loyaler naar zijn eigen moeder zal zijn dan hijzelf!!
Als hij ‘later’ niet totall loss geslagen wilt worden (net als Tommy Lee) zal hij toch ècht wat respectvoller naar de moeder van zijn zoon gaan zijn.
Zeker omdat hij een gypsy is waarbij familie en vooral moeders heilig zijn!!

“Monique moet gewoon haar eigen stekkie zoeken en niet afhankelijk zijn van die Andre” kom op zeg.

Ja en Rachel moet zich onderhand gaan gedragen als een volwassene.
Kinderachtig wijf, met haar velen , velen vijanden.

Vrienden heeft ze niet,,,, ex stiefdochter Klaas ook al in geen velden of wegen te bekennen geweest! Waren toch ook zo close!

Als je (normaliter instinctief bepaald loyaalste) kinderen je niet eens meer willen kennen,
Waarom ben jij dan zo’n superfan,, Rachel??

Alweer
Zucht

Tja….

Kunnen we niet beter deze jodelende getatoeëerde nageboorte doodzwijgen?

😂😂🤣🤣DAT IS EEN GOEIE

Oo wat goed van Mo zo me kind ook niet bij zo’ n heks laten!!! Zou voor hem ook beter zijn om dat smerige mens de rug toe te keren alleen maar ellende met die gifangel..hij is zeker vergeten wat die toen allemaal over ze moer vertelde op de tv..nee André je kan beter het zelfde doen als je zus..maar blijkbaar is die gifangel belangrijker dan je eigen kind…

Gelijk heb je Rene

Ach, op t moment dat de vrede is getekend, stopt de publiciteit. Is t niet meer spannend en droogt het euromatras op. We klooien vrolijk verder en nemen het lijk gezamelijk op sleeptouw.

Toppie , houd voet bij stuk .
Deze oma is onbereikbaar , ik zou ook mijn kind niet naar zo een enge vrouw laten gaan.

Precies.

Beide dames zijn niet voor zoon en klein zoon . Gewoon giftig dames

Nu zijn ze weer op vakantie met Dré (wat bezielt die twee) Dit is voor het kind ook niet goed.
Knipperlicht relatie van de ouders.André heeft niets te vertellen Mo beslist.
Ga alleen met je zoon en je moeder op vakantie