Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes ziet er niet goed uit, is ontzettend veel afgevallen


Een week geleden zou Andre Hazes in de sportschool van Mijdrecht gezien zijn. Het Er deden geruchten de ronde dat Andre heel serieus weer aan het trainen was met een onbekende dame. Volgens een insider schijnen de twee het heel leuk met elkaar te hebben en zou zij de reden zijn dat Andre weer flink aan het sporten is geslagen. Dit lijkt heel erg op het verhaal hoe Andre zijn ex Sarah van Soelen ontmoeten.

Maar nu is er gisteren een foto opgedoken bij een tankstation met Andre Hazes en zijn neef Djarno en op die foto ziet Andre er toch wel heel slecht uit. Hij lijkt sterk vermagerd. Zijn kleding lijkt dan ook veel te groot voor hem. Het trainen zal dan vast ook weer op een laag pitje zijn gezet door Andre.

Een aantal dagen geleden liet Djarno nog in een interview met weekblad Weekend weten dat hij probeert Andre keihard advies te geven om hem er weer bovenop te helpen. Dit schijnt nog niet helemaal te lukken.

Hieronder de desbetreffende foto van Andre:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dat komt omdat zijn schoothond djarno een dikke plofkop heeft gekregen
dan lijkt die van andré smaller
maar belangrijker is
andré is klaar, exit.
eindelijk!
nederland moet hem niet meer
hij en zijn valse ouwe moer hebben zichzelf naar de afgrond gebracht met hun ziekelijke aso gedrag
en moniek is al net zo een zielig figuur
dus
dikke doei!

Helemaal gelijk, ik word ze ook spuugzat

Je was eerst zo’n opgeblazen michelin mannetje, nu ben je een schriel mager jochie.

Zal me n worst wezen !

Waar is de wereld mee bezig bij iedereen is wel iets mis moeten we dan op iedereen commentaar gaan geven zijn we lang bezig leven en laten leven voor iedereen

André ga terug naar Monique toen was je zo goed bezig en je zat lekker in je vel ze steunde je in alles wat je deed als je een goed leven wilt ga dan terug en hou je moeder ook op afstand je had alles wat je hart je kon wensen carrière een mooie vrouw en een schat van een jongen

Doe net als je zus zolang zei in de buurt is zal het niet goed gaan met jou

Als je geen anabolen meer gebruikt ga je er weer normaal uitzien.

Zolang Andre bij zijn moeder blijft zal deze jongen nooit beter worden ik zeg niet dat hij terug naar Monique moet gaan maar ga eens een keer op jezelf wonen zonder de eerste de beste griet mee tenemen geniet lekker van je zoon en bouw een goeie relatie met Monique op zonder een relatie

Ja dat heb je he als je bij die vieze stink Roggel en parasiet djarno blijf hangen!!! Jezus wat zie jij er uit zeg heb je goed gedaan die junk kleutertje van snollen…Ze heb je goed naar de klote geholpen 🤣🤣

Niks aan de hand, Dreetje is uit de kuur (steroïden) en ziet er nu uit hoe hij er normaliter uit ziet, in feite dus gezonder.

Mijn oom zei vroeger dat als je niet meer zo sport dat je dat langzaam moet afbouwen en niet in één keer. Zoiets was dat en als ik naar André kijk klopt dat wel.

Junkieeeeeeeeeee😝
Kap er eens mee man!
Heb jij nou nog het licht niet gezien?
Je bent precies je destructieve vader.
Terwijl jij juist zo goed gezien hebt hoe het niet moet.
Vervolgens ben je net zo erg als je narcistische pa.

Naar de kloten gaan dat doe je toch echt zelf, deze onvolwassen jongen hoeft alleen maar een keus te maken.
Maar dat doet hij niet want hij is gek op aandacht
Er is een spreekwoord dat zegt….ouders verpesten je jeugd de rest doe je zelf

Dat krijg je van al die drug.
Ga zo nog even door en je hebt net zo’n rimpelkop als je ma en oma al op hun 28e hadden. Je ma is nu net een gremlin!👻
Ga afkicken man! En nu echt..niet elke x na een paar dagen of weken al weglopen.
Ga het eens aan je demonen, wees eens een kerel. Je leventje wordt daarna een stuk beter & leefbaarder.
Nu altijd op zoek naar spanning in drug, drank, vrouwen, vakantie, feesten & andere zooi. Zo lig je in de goot binnenkort.

Leef! Maar nooit ten koste van jezelf. Probeer een goede psych en geniet van wat er in de toekomst voor je kan komen. De foute mensen weg uit je leven, die maken jou stuk omdat je high sensitive bent. Foute mensen profiteren daarvan. In het verleden hebben er velen jou gebroken! Blijf er zijn voor de mensen die jou echt lief hebben want die breken jou niet. En duw de goede meners niet weg.Weg bij je moeder en foute vriendinnen. Heb respect voor jezelf.