Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes weer aan het flikflooien in de sportschool


Twee weken geleden was Andre Hazes met een vriend naar Amerika vertrokken. Volgens Yvonne Coldeweijer waren ze naar Los Angeles gevolgen.

Iedereen vreesde dat Andre weer helemaal los zal gaan in Amerika. De laatste keer dat hij met een vriend naar Amerika ging belanden hij in Las Vegas en werd hij vaak gokkend en zuipend in het gezelschap van verschillende dames gespot.

En helaas voor Monique melden bronnen vorige week dat Andre inderdaad flink aan het feesten was in Amerika. Hij zou alweer gespot zijn in het gezelschap van verschillende dames en zou het er goed van nemen.

Inmiddels is Andre samen met zijn vriend weer in Nederland gespot. Andre zou in de sportschool van Mijdrecht gezien zijn. Het ziet er naar uit dat Andre niet bij Monique slaapt. En nu doen er geruchten de ronde dat Andre heel serieus weer aan het trainen is met een onbekende dame.

Volgens een insider schijnen de twee het heel leuk met elkaar te hebben en zou zij de reden zijn dat Andre weer flink aan het sporten is geslagen. Dit lijkt heel erg op het verhaal hoe Andre zijn ex Sarah van Soelen ontmoeten. Dat was ook in dezelfde sportschool en we weten allemaal hoe het daarna is gegaan. Intussen zit Monique weer te wachten tot Andre weer terugkomt, maar Andre lijkt hele andere plannen te hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique laat hem nu barsten je hebt van alles gedaan om weer een gezin te worden samen maat hij denkt weer aan zijn en jullie ziet hij niet meer te staan
Vindt je liefde bij iemand anders dat verdien je en je zoontje ook dat je gelukkig bent

de enigste reden dat Monique met Andre en kindje heeft om hem aan zich te binden. Er was geen goede basis, daar kan een kind niet voor zorgen.

Monique laat hem nu barsten je hebt van alles gedaan om weer een gezin te worden samen maar hij denkt weer aan zijn en jullie ziet hij niet meer te staan
Vindt je liefde bij iemand anders dat verdien je en je zoontje ook dat je gelukkig bent

Flikvlooien is toch zijn sport.

Wanneer ziet Monique nu in dat het nooit iets serieus meer wordt met Andre? Wanneer kiest ze nu eens voor haarzelf en laat ze Andre z’n eigen liefdes leven leiden?
Andre leeft het leven van een rockstar. Inclusief drugs,drank,vrouwen. Andre is waarschijnlijk pas uitgefeest als hijzo”n jaar of 50 is. En dan is Monique ecgter bejaard.
Dus maid,kies voor jezelf en wel nu.

Smaken de anabolen????

Andre is jong, bekend en ziet er niet slecht uit laat die jongen van zijn jonge jaren genieten als veroordelen dat hij bij die goeiekope ouwe muts thuis op bankje moet zitten zodat zij in weelde kan leven ipv tikkies sturen. Ik kan er met mijn pet niet bij dat hij bloedmooie Sara van Soelen laat lopen om terug te gaan na een ouwe doos die alleen op zijn geld uit is.

Angelique ik kan er met me pet niet bij dat jij zo dom ben !!! Het zal me niks verbazen dat jij die vieze gore Roggel ben, en anders een heel dom wezen die heel erg jaloers is op de knappe en werkende Monique… En idd zag André er niet slecht uit in de tijd van Monique !!! tot dat die tegen die junk en botox kop aan liep toen ging het bergafwaarts met hem en nu die bij ze moer woon is het nog niks en zal het ook niet worden zolang die bij die van galen blijf wonen..die knappe vriendin🤮🤮 van jou is diep gezonken word zelfs naar buiten gestuurd omdat die snol te opdringerig was🤣🤣🤣

Angelique..mooi???? 😝
Die opgespoten cokejunk??? Walgelijk alles is nep aan haat & dan nog zo’n labiel karakter en 0% diepgang en vol jaloezie naar elke andere vrouw en ex van André.
Logisch dat hij Sarah uitkotst met zowel een oerlelijk innerlijk als uiterlijk.🤮

Idd Angelique…het is om van te kosten ..hoe die Monique hem geld afhandig maakt..hij en Sarah was z,n leuk stel..hoopt dat hij goed is voor kleine Andre…en die monique gaat maar paardenstallen poetsen..daar .echt joke voor haar ..wat een kotsmisselijk vrouw is ze BRRRRRR ENG MENS

Monique een oude doos??? Andre kan beter haar t geld geven dan spenderen aan de drugs en alcohol!!! Hij komt er nog wel achter wat hij lopen laat. Monique is meer waard dan dit!

Anna heb jij zeker altijd moeten doen stallen schoonmaken!!! droeftoeter, je ben net zo’n dom varken als hersenloze Angelique…