Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique zorgt voor chaos op basisschool kleine Dre


Monique Westenberg plaatste vorige week een onverwacht bericht op haar Instagram account. Ze liet namelijk weten dat ze samen met haar zoontje naar Amerika gaat om Andre Hazes te zien. Als reden gaf ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin.

Al snel werd duidelijk dat Andre en Monique het weer voor de zoveelste keer aan het proberen zijn. Yvonne Coldeweijer wist zelfs te melden dat de twee wellicht in Amerika zullen gaan trouwen.

Maar terug in Nederland, want er was complete chaos die Monique had veroorzaakt. Veel ouders vroegen zich namelijk af waarom kleine Dre vrij kreeg van school? In Nederland is er leerplicht en kun je alleen vrij krijgen als daar een hele goede reden voor is. Bijvoorbeeld vanwege een begrafenis, ziekte of een huwelijk. Ah een huwelijk zou het dan echt zo zijn dat Monique daarvoor vrij heeft gekregen en kleine Dre even niet naar school hoeft?

Wat de reden ook is het blijkt goed mis te zijn op de basisschool van kleine Dre. Veel ouders daar zijn verbolgen en hebben het aan de stok gekregen met de leiding van de school. Er zijn namelijk een handjevol ouders die hun kind ook graag een paar dagen eerder voordat de meivakantie begint van school willen hebben. Meestal is de reden hiervoor dat je niet in de drukte op vakantie hoeft te gaan en je bespaard ook nog wat knaken als je voordat de meivakantie begint vertrekt.

Maar deze ouders hebben allemaal nee te horen gekregen en zijn natuurlijk woedend dat er voor kleine Dre en Monique wel een uitzondering wordt gemaakt. Monique heeft dus met het plaatse van haar bericht op haar Instagram account ervoor gezorgd dat iedereen weet dat ze met kleine Dre op vakantie naar Amerika is gegaan. Ze had dat natuurlijk wel wat slimmer aan kunnen pakken door niks te plaatsen als er geen legitieme reden voor was.

Monique heeft zich dus niet populair gemaakt bij de ouders van de andere leerlingen met deze uitzonderingspositie. En dan weten deze ouders nog niet dat kleine Dre waarschijnlijk pas na de meivakantie weer op school zal verschijnen. Dat zijn dus niet een paar dagen vrij, maar enkele weken en dat voor een huwelijk. Een leerplichtambtenaar laat aan ons weten dat je niet weken vrij kunt krijgen van de leerplicht voor een huwelijk zelfs niet als je een kind van een bn’er bent. De max die daarop staat is twee dagen vrij als het huwelijk in Nederland is en vijf dagen vrij als het huwelijk wordt voltrokken in het buitenland. Krijg je weken vrij van de leerplicht dan moet er echt is ernstig aan de hand zijn.

Vijf dagen vrij voor een huwelijk dat zou beteken dat kleine Dre de afgelopen week alweer op school zou moeten zitten. Monique vertrok namelijk op 5 april met hem naar Amerika. Maar Monique en kleine Dre zijn nog steeds in Amerika. Ze werden enkele dagen geleden nog gespot in het Harry Potter-park in Florida. Dus een huwelijk kan niet de reden zijn waarom kleine Dre vrij heeft gekregen van school.

Is er dan toch meer aan de hand? Is Andre Hazes ziek of heeft hij een mentale inzinking gehad in Amerika? Dat zou in ieder geval een veel legitiemere reden zijn en kunnen verklaren waarom kleine Dre vrij abrupt weken vrij heeft gekregen van school en waarom Monique zo snel naar Amerika wilde vertrekken. We zullen er vast snel achter komen, maar hier is meer aan de hand.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is belachelijk dat zij wel toestemming krijgt om met dat manneke op reis te gaan en een ander krijgt het niet.Ze maakt zich niet geliefd en voor kleine dre ook niet gunstig ten aan zien van zn vriendjes.Dat ze maar een flinke boete krijgen .

Ach een boete leggen ze zo neer,geld maakt niets uit

Gewoon 8 weken van tevoren aanvragen op school 10 dagen kun je krijgen

Vuil vies tot Serpent dat Golddiggers wijf!!!ze mag nog
Blij zijn dat Dre haar heeft
Benaderd als vriend ze is t
Niet eens waard om überhaupt n vriend/in te hebben!!!!!!!!!!!!

heb vroeger ook ‘ns zoiets oneerlijks meegemaakt. mijn kinderen mochten hun vader niet van Schiphol afhalen nadat hij ’n half jaar voor Defensie in Cambodja had gezeten en ik dat netjes gevraagd had. maar ’n vriendinnetje van mijn dochter werd ’n dag zgnd ziek gemeld en vertelde doodleuk de volgende dag onder het nieuwsrondje in de klas hoe leuk het in de Efteling was! 😬

idiote tokkies zijn het

de deurmat ligt alweer op d’r plek

dat ze mooi daar blijven, de mafketels en neem het doorgerookte lederen bankstel ook mee aub!

Kompleet gestoorde familieleden krijgen alles voor elkaar.

Yvonne moet is leren haar mond te houden want zelf is ze ook geen zuivere koffie ga haar maar is natrekken

Weet wat je schrijft en wat heeft Yvonne te maken met het gedrag van Hazes

Ook al heeft dré hazes een inzinking gehad , dat kind moet naar school. Net al ieder ander. Tenslotte hebben ze nog niet eens een relatie met elkaar. Ik vindt dit niet kunnen , en er moeten maatregelen worden getroffen. Tis toch te gek voor woorden , dat die BN ers overal mee wegkomen. Met alles , worden milde straffen uitgedeeld bij hen. Ook met rijden onder invloed of andere dingen , die niet door de beugel kunnen. Daarom kots ik, op het rechtsysteem van Nederland. Bah , ik wordt hier zo boos over. En er wordt niks aan gedaan. En rutte , pfffff.

Kots van hun gedrag laten ze lekker daar blijven

Egoïstische mensen weer afgeven uit jaloezie naar een kind dat dit zo nodig heeft dat zen ouders dit samen oplossen ,schaamte voorbij dat kind heeft genoeg laat het rusten!

She3
De enige egoisten hier zijn de HazesTokkies toch echt zelf!
Jaloers? Ja hoor, geloof je het zelf? Hahaa! Houd toch op, zeg. Er is werkelijk niemand die ook maar 1 minuut zou willen ruilen met een stel verslaafde labiele idioten zonder enig zelfrespect, behalve jij misschien.

@SHE3,
Mij kan het niets schelen maar om anderen egoïsten te noemen omdat het manneke Dre het zo nodig heeft zijn “ouders ” bij elkaar te zien vind ik raar. Kleine Dre kan zijn ouders ook in Nederland bij elkaar zien. Trouwens hun problemen zijn hun eigen verantwoordelijkheid, niet de onze dus moeten ze het ook niet ons probleem maken en zich net als andere ouders aan de gemaakte regels houden. Zij zijn de egoïsten! Niet de klagers.

Van dat kind komt niets terecht bij zulke ouders.Vader een groot kind ,groot smoel en niet opgevoed.
De door vele geprezen moeder,een vrouw die alleen aan zich denkt.Dreetje wordt van pretpark naar pretpark gesleurd dit is ook niet opvoeden.
Als de school dit werkelijk heeft toegestaan dan hebben ze heel wat uit te leggen.
Begrijp de ouders van andere kinderen

Als je in Nederland geld genoeg hebt kan in Nederland alles. Maar dat is wel de schuld van ons stemgedrag. Zolang glimlachje Rutte minister president is zullen de rijke altijd

voorgetrokken worden ten opzichte van mensen met een wat smallere
beurs. Kijk bijvoorbeeld maar naar de spaartax. Wie gaat daar voor bloeden? Juist, Jan met de pet. Lang leve dit kabinet.

Wat een gezeik zeg laat ze lekker gaan dat jaloezie zieke gedrag is belachelijk
Van een mug word een olifant gemaakt
Misschien vrij vanwege trouwen

Jij bent de enige die zeikt. Hazes fan zeker? Iedereen die zoals jij denkt is nog gekker dan de gehele familie Hazes bij elkaar. Hier in Nederland behoort het gelijke monniken gelijke kappen. Gaat dit boven jou geestelijk vermogen laat het dan even weten. Leg vaker zaken uit aan een ameube. Moeilijk woord voor een cellige

Dat iedereen eens naar zijn eigen kijkt en hun eigen leven leven. Dat zou veel prettiger zijn voor iedereen. Er is ten eerste een leer plicht, en geen schoolplicht. Jullie leven allemaal volgens de wetgeving. Wel ik leef ook mijn leven zoals ik het wil en niet zoals al die zakken vullers ons bevelen. Groetjes aan iedereen die zich graag in een ander zijn leven moeit

@Petra

GROETJES Petra,🙋
Ook JIJ bemoeit je met de mening van een ander
op deze site. Schort dus ook iets aan jouw bemoeienis😂

Mensen moeten ophouden te oordelen uit jaloezie,er is vast een goede reden vanwege ze met haar kind weg moest.EN de reden ervan gaat jullie niks aan, waarschijnlijk prive reden.mensen let op jullie zelf en hou je bezig met jullie eigen problemen en niet van die van een ander energie verspillen voor niks

Ach Monique westenberg is niet de enige bn die het voor elkaar krijgt om haar kind buiten de schoolvakantie van school te houden.Ook Monique smit is op vakantie geweest en heeft haar leerplichtig kind ook van school gehouden.Niet normaal ook bn ers moeten zich aan de regels houden.

Begrijp jullie niet. Een beetje op een andere manier proberen te regelen dat iemand op vakantie gaat kan allemaal wel eens goed kijken van wie dit komt van een vrouw die een beetje rare dingen zegt en het ontploft hier

Die Monique houd alleen maar van vakantie vieren,maar steeds haar uitgekookte zielige verhalen nu weer over een achtbaan schei toch uit,ze is gewoon Andre in aan het palmen in amerika zijn ze alleen en kan ze ondanks alles die goedzak helemaal inpakken,deze goldigger is zo doordacht,zij gunt Andre helemaal niks zij blijft op hem wachten niemand mag hem hebben als zij zelf de ego trieker en dan dat kind voor het karretje spannen,er zijn zo veel Bn’ers van hou vrouw af en niet met 1 maar 4 kids, kijk o.a guus meeuwis, dirk kuit, rafael van de vaart,wesley snijder ,katja schuurman en ga zo maar door,daar hoor je toch ook niks over die gaan teminsten verder met hun leven,maar mvr westenberg die goldigger kan Andre maar niet los laten alles voor de roem en de poen bah Goldigger.🤮

Ik had mijn dochter 5 dagen in huis moest ook 500 euro boete betalen. Wil die 500 euro ook terug hun hoeven niks tebetalen ik met kleine uitkering voor 5 dagen vrij belachelijk hun wel ik niet