Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruzie bij Ladies of Soul door Glennis Grace


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Glennis Grace en haar nieuwe vriend Dion Kars zijn inmiddels door het OM gedagvaard en moeten op 26 oktober voor de rechter verschijnen.

Opvallend is dat de concerten van de Ladies of Soul een maand eerder plaatsvinden. De andere leden van de Ladies of Soul hebben altijd gezegd dat ze eerst willen afwachten wat het OM gaat doen en dat de rol die Glennis in de mishandeling heeft gespeeld wel meevalt.

Dat lijkt nu toch anders uit te pakken en het heeft er alle schijn van dat de overige leden van de Ladies of Soul Glennis er toch echt uit moeten knikkeren. Er schijnt nu al onenigheid te zijn tussen de leden. Sommige leden wilde al eerder van Glennis af namelijk. Het zou ons niet verbazen als door Glennis Grace straks de hele groep uit elkaar valt door ruzie en onenigheid met elkaar. Glennis zal in ieder geval niet vrijwillig vertrekken uit de groep, omdat het haar grootste inkomstenbron is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Glennis de knokker houd hier zeker een strafblad aan over.De overige lady’s of soul moeten niet twijfelen maar Glennis de knokker gelijk uit de groep knikkeren willen ze zelf nog geloofwaardig over komen.

Als ze bij de groep blijft hebben ze straks allemaal geen of weinig publiek meer, dus allemaal geen werk meer. Dank je wel Glennis Grace !!!

Dit is een werkgerelateerde situatie. Ze kunnen nog steeds vriendinnen zijn als ze dat willen maar voor de continuïteit van Ladies of Souls is zij een groot risico en moeten ze haar eruit zetten.

Raar wijf

Ik zou zeggen vlikker het er hellemaal uit die soul zo genaamt afwachten mensen moeten hellemaal al niet meer gaan als ze zelf al roken toe staan in super markt terweil je goed weet dat je dat niet eens in een kroeg mag en je met knok ploeg trug gaat naar super markt om dat ie niet mag roken en dan moet soul Sisters eerst wachten wat de rechter zegt mensen even serieus nemen ze dat besluit nog niemand geen kaartje kopen kijken hoe dat dan gaat ik vond het respect loos voor persooneel en slachtoffer voor een klein bedrag roken mag nieuwe naam voor der kan ze liedje der van maken help der wel een beetje me zoon mag alles anders heeft ie niks jonge sloop alees het maakt niet want mama lief heeft altyd nog wat achterde hand we blijfen gewoon feeste we hebben het goed gedaan de gaste van de Jumbo die zijn nu wel bang jongen maak je geen zorgen we vangen ze wel ik jank straks het hard maar lache ze straks uit 😂😂😂😂in bob Marley taal zingen kreng 😂😂😂😂

Eruit flikkeren die hap

Glenniis haar karakter is zo ook van zoon die ziet niks anders.

Zij zelf moeten opstappen als ze werkelijk spijt heeft van wat er is gebeurd.
Nu zadelt ze de rest van Ladiesnight of Soul op met de consequenties van haar eigen acties.
Wie z’n billen heeft gebrand zal op de blaren moeten zitten . Tja !

Precies! Goed gezegd! Maar we haar nu wel een beetje kennen zal ze wel niet uit zichzelf weggaan, Glennis Disgrace!

Omg wat een beoordeling hier.
Vraagje, weet men wat moederliefde is?
Ik had exact hetzelfde gedaan, voor mijn kind. Ik zou niet een ander kind timmeren, dat niet en zou Jumbo ook niet opstelte zetten. Ik zou met zijn leidinggevende gaan praten. Maar ik snap Glad-ijs wel.
Maar wij als mensen geven elkaar toch een kans? We maken fouten en moeten er ook van leren. Ik vind haar goed, als zangeres!!! Ik ook heb fouten gemaakt. Love you glad-ijs xx

Nooit meer een podium geven dat uitschot!!! Hoop dat ze zo’n hoge straf krijg dat misbaksel 🤮🤮

Die troela moet haar vriendinnen niet meeslepen in haar onzin

Hoop dat de dames van de ladys of soul zijn en Glennis eruit knikkeren zij is de smet op deze ladys daar wil je toch niet meer mee werken want dan word deze club nooit meer gevraagd zijn ze alle 3 brodeloos door deze schandvlek

Ik denk dat de ,,ladies of soul,geen publiek meer trekken,zolangcdie troula,daar bij blijft.
Ik zou daar tenminste niet meer naar toe gaan ,zolang die,,troula,,daar in blijft.
ASO wijf🤮

T.ja.
Verstand gebruiken.
Die zoon is de veroorzaker.
Moeder neemt het voor haar zoon op.
En dan krijg je deze ellende.
Wat men niet had verwacht dat het zo.n na sleep
Zou krijgen..
En de mensen dit niet accepteerde.

Nou neemt het op voor haar zoon😂.
Zou je niet eerst eens vragen aan je zoon, waarom steek je een sigaret op in de winkel?
En daarna je excuses aanbieden in de winkel voor zijn gedrag, in plaats van een knokploeg samenstellen en daar gaan staan meppen.

Waarom zoveel heisa over Glannice Grace. Wie geen zonden heeft, gooi dan de eerste steen. Geef haar gewoon weer een kans. Ze is een van de Beste Zangeressen die Nederland kent. Mijn persoonlijke mening.

Helemaal goed. Nu “knokt” heel Nederland tegen haar. Weet ze ook eens hoe dat is.
Dit is het soort lui die eerst klappen en dan pas “praten” en janken om medelijden te krijgen.
TE LAAT mevrouw Tokkie..😂😇

Het is vervelend maar kies voor jullie zelf een vriendin of vervelend genoeg maar willen jullie geloof waardig blij ben dan valt het doek voor goed is hoe jammer ook voor haar gaat ze maar in Amerika wonen heeft ze nergens meer last van en na een paar keer terug komen onder andere naam boven

Jacob
Die getatoeëerde heks, wat denkt ze wel niet wie zij is!!!!
Net goed met haar grote waffel. Doeiiiiiiii

Sterrenallure !!!
Dan kan je een supermarkt medewerker mishandelen toch , zeg dat het je spijt op tv en je komt er weg mee. Gelukkig nu niet.

Hoop dat ze een behoorlijke straf krijgt

Heeele domme actie van Glennis. Maar ook van die lui die ze zo gek kreeg om mee te gaan naar de supermarkt Echte vrienden hadden haar tegengehouden en haar zoon aan z’n oor meegenomen naar die betreffende supermarkt. Had hij zijn excuses kunnen aanbieden en was het klaar geweest
Zo dom dit ! . Wat ook nog een domme actie was. Kortgeleden een optreden … met haar zoon … Haast een beetje provocerend
Maar goed … ze zal wel een straf krijgen en al deze negatieve aandacht is ook al straf genoeg
Dus ik zeg … doorrrr. Het is een fantastische zangeres en die hoeft door deze domme acties echt niet de rest van haar leven te bloeden

Wat een commentaar van allen. We weten allemaal dat het dom en totaal verkeerd is wat bij de Jumbo gebeurd is. Al degenen die Glennis nu willen boycotten hebben nooit een behoorlijke fout gemaakt, jullie zijn 100% volmaakt? Kom op zeg, iedereen verdient een 2e kans. Glannis zal op de blaren moeten zitten en zo hoort het ook in dit geval. Maar volmaakten, zoals eerder al gemeld werd…Wie geen zonden heeft, gooi dan de eerste steen.

Het gaat erom wat voor fout je maakt
dit is echt heel heftig
kan je moeder instinct wel naar boven komen.
dan doe je zo iets nog niet.
Lekker voorbeeld voor zoontje lief

@Els
Voor jou is een strafblad of crimineel feit misschien een ‘foutje’.
Dit is wel heel wat erger, mishandeling van jeugd. Als jouw kind in elkaar gebeukt zijn worden op zijn werk, zou je wel anders piepen (daarbij valt ze telkens weer in (verbaal) agressief gedrag: moeder slaan etc). Lekker hypocriet.😜