Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Jeroen Rietbergen klapt uit de schoolViespeuk Jeroen Rietbergen probeert zich na alle onthullingen over het misbruik schandaal bij de Voice aardig stil te houden. Helaas lukt dat niet altijd. Jeroen bleek kort geleden namelijk weer in Nederland te zijn gespot. Jeroen was boodschappen aan het doen in een Albert Heijn in Bussum. De keer daarvoor  zat hij nog in Zuid-Afrika en had hij het heel gezellig op een wijngaard met twee vrouwen. Jeroen zal zich deze maand weer moeten melden bij de politie om te worden gehoord wellicht is Jeroen daarom in Nederland.

Een minnares van Jeroen Rietbergen neemt het nu voor hem op en zegt dat ze niet kan voorstellen dat Jeroen een aanrander is. De twintig jaar jongere Renée Gunning verbreekt in de Story namelijk na jaren het stilzwijgen en geeft ook aan dat Linda huilen moest tijdens een gesprek met het trio dat plaats heeft gevonden thuis bij Linda en Jeroen.

Renée Gunning zegt er het volgende over:

 ,,Het klopt dat zij toen moest huilen”, vertelt Renée in Story.

,,Maar niet omdat Jeroen en ik een affaire zouden hebben gehad, die is er namelijk nooit geweest, maar om alle narigheid die er was ontstaan in de publiciteit. De reden dat we dat gesprek überhaupt hadden, was om te bepalen hoe we naar buiten toe zouden reageren.”

 ,,Ik vind het heel verdrietig om te zien wat er is gebeurd en nu nog gebeurt. Daarom heb ik tot nu toe ook nergens op gereageerd. Zoals ik hem ken van het hockeyveld en uit Laren, kan ik me helemaal níets voorstellen bij dat hij voor bijvoorbeeld ‘aanrander’ wordt uitgemaakt.”

  1. Grietje meijers

    Ja ik geloof het ook niet. Mensen maken graag BN,ers kapot.

  2. Moniqeu westenberg heeft duidelijk aan gegeven , geen relatie te hebben met André . Maar hij is de vader van hun zoontje , omgiet in Nederland samen leuke dingen is voor André onmogelijk . En nu barst de roddelpers al los . Trouwen Monique zwanger , enz

Geef een reactie