Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Monique zijn weer een stelletje


Andre Hazes is gisteren met Monique en kleine Dre gespot in Disneyland in Orlando in Amerika. Volgens de spotters had het gezinnetje het flink naar hun zin en zag het er allemaal heel liefdevol uit. Kleine Dre liep tussen Andre en Monique in en hield de hand van beide ouders vast.

Het lijkt er echt op dat Andre en Monique elkaar weer helemaal gevonden hebben en weer een stelletje zijn. Ze zouden deze week terugkeren naar Nederland, maar wellicht verlengen ze hun vakantie nog met een week.

Dat zou wel betekenen dat kleine Dre een paar weken school gemist heeft en daar was flink wat kritiek op.

Veel ouders vroegen zich namelijk af waarom kleine Dre vrij kreeg van school? In Nederland is er leerplicht en kun je alleen vrij krijgen als daar een hele goede reden voor is. Bijvoorbeeld vanwege een begrafenis, ziekte of een huwelijk. Ah een huwelijk zou het dan echt zo zijn dat Monique daarvoor vrij heeft gekregen en kleine Dre even niet naar school hoeft?

Wat de reden ook is het bleek goed mis te zijn op de basisschool van kleine Dre. Veel ouders daar waren verbolgen en hebben het aan de stok gekregen met de leiding van de school. Er zijn namelijk een handjevol ouders die hun kind ook graag een paar dagen eerder voordat de meivakantie begint van school willen hebben. Meestal is de reden hiervoor dat je niet in de drukte op vakantie hoeft te gaan en je bespaard ook nog wat knaken als je voordat de meivakantie begint vertrekt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

als dit zo is, dan is die Monique ook geen knip voor de neus waard.
Maar ze koet het zelf weten, ik geef het hooguit een jaar dan heeft hij weer een ander.

André krijgt een langdurige ( psycholoogysche) begeleiding , ik denk dat dit ook 1 vd eisen van Monique wat wel verstandig is . Dan(!!) zie ik wel dat het goed gaat komen mits André ook wilt .

eerst zien dan geloven.

Prima toch, het is hun leven. Misschien heeft hij nu zijn rust gevonden.

Blijven die moeders ouwehoeren enkel om het feit dat kleine dre wat langer
Van school mag blijven dan hun eigen kind stelletje azijn zeikers

Waardeloze vent wat een aandacht trekker kappen met die vent en monique je lijkt wel niet goed wijs

Ja die moeders hebben gelijk.
Waarom de ene wel en de andere niet.
Of is dat alleen voor beroemde mensen

Leerplicht wettelijk vanaf 5jaar

Ik snap niet dat die fam hazes al die aandacht krijgt, laat die mensen in hun vies soppie gaarkoken

Tja kijken of ze ook een waarschuwing krijgen en een dikke boete die draai ik me kont toe als ik die op school zou zien nou wie wordt het nu sara of mo ik zou maar voor saatje gaan eng viswijf die mos haha

Angelina Fleur mag toch hopen dat die voor dat viswijf gaat met klasse !!! als voor die vieze stink junk met de gore botox kop dat zielige hoopje mens 🤮🤮🤮

Hallo Rene, niks mis mee al hij met zijn tweede keus eventueel genoegen neemt. En laten we het aub niet meer hebben over de dingen van jouw idooltje die jij “klasse” noemt. yY

Eén of andere NoNo heeft het over:
vieze stink junk;
gore botox kop;
zielig hoopje.
Helemaal zeker is het natuurlijk niet, maar als je zo goed op de hoogte bent van e.e.a., kan het haast niet anders dan dat je het over je eigen dochter hebt.
Wat wel zeker is: door de gebruikte taal weet je in ieder geval in welke richting je het moet zoeken

Daar beginnen de azijnpissers weer. Laat die kleine zich lekker genieten van zijn ouders.

Je moet toch wel heel zeker weten, dat je BN’R wil worden met een carrière, want als je het dan eenmaal bent, is alles wat je doet, buiten je carrière om, niet goed, of het deugd niet.
Van alle kanten azijnzeikerds.
Ik vraag me af, of diezelfde azijnzeikerds, zo’n keurig leven hebben geleid, of lijden.
Hou nou eindelijk eens op met zeuren en zeiken, en ga zélf eens in de spiegel kijken, of je zélf zo brandschoon bent.
Ik zeg niet dat ik zo brandschoon ben, na dit geplaatst te hebben, maar ik weet wel van mezelf, dat ik zo iets heb, óók naar BNR’s toe, van leven en laten leven.
Want ook BNR’s hebben een prive leven.
Maar dat wordt voor het gemak even vergeten, want anders hebben we niks meer te zéíken.

Als deze 2 mensen weer bijelkaar zijn, dan moeten wij dat accepteren en blij voor ze zijn. Monique is de enige bij wie Andre rust en discipline kent. Al die anderen doen het voor zijn naam. Voor kleine Dre is het belangrijk dat paps en mams dichtbij hem staan.

Helemaal mee eens! t is niet zoals het hoort maar de opbrengst 3 gelukkige mensen vind ik belangrijker! En spreek de hooguit dat ze zich nu aan elkaar vasthouden! Waar liefde is daar is geluk! Ik ben zelf al 50 jaar getrouwd met de zelfde , het levert zoveel op! Succes en veel geluk!

Hèhè lekker by monique lijkt me verstandig
Dan weer f de boel op orde trek je niks aan wat mensen zeggen je kan beter met mensen omgaan dan dat je je mee laat trekken in de ellende word eens verstandig scheeld n hoop ellende
Mag trots op moniek zyn

Helemaal mee eens

Als deze twee mensen weer bij elkaar zijn wil dat niet zeggen dat dat goed voor hun zoontje is. Het is nooit goed voor dat jochie om tussen twee ruzie-ende ouders zit. Dat brengt veel schade toe. Beter als ze uit elkaar zijn en er geen ruzie is want dat brengt rust voor alle drie. Het is nu maar weer afwachten wanneer Papa weer war anders ziet en zijnl.l achterna loopt en niet aan zijn zoontje denkt. Monique moet eerst aan haar kind denken en dan pas aan zichzelf.

Daar gaan we weer om iemand de grond in trappen van de school begrijp ik dat ook wel maar hou op om iemand de grond in te trappen is nu orde van de dag

Kappen met die gast in de media ,je wordt er onderhand stront ziek van als je die kop ziet.

Ach die kleine heeft al net zo een onstabiel leven als Andre en Roxanne hadden met hun ouders. Monique houdt van heel veel vakanties vraag me af dat ze zo lang zonder haar honden kan. Wie verzorgt ze wel 6 maanden per jaar.

Mee eens

In nederland kan een kind ook vrij krijgen met bepaalde redenen kwa beroep ouders als die aan bepaalde dingen vast zitten dus daar is niks ach te er te zoeken en aan de amdere kant mensen mïepen over alles ik zou denken hoefijn is het om een kind gelukkig te zien met beide ouders😊 neem aan als het niet mag of kan dat het kwa school niet gebeurd ze zijn bekemd dus een verhaal is snel rond natuurlijk dus lekker laten lullen,en geniet….

Kom niet meer bij voor hij ze teen hier op ned bodem neer zet het bij al een nieuw mokkel misselijk gezin kots

@Angelina fleur, Heeft je toetsenbord een probleem met interpunctie? Misschien kun je beter ondertiteling plaatsen zodat het wat makkelijker leesbaar is.

Lisaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣
Volgens mij weet Angelina niet eens wat interpunctie is.😆

Monigua is beste vrouw voor andere en ze hebben kind ik ben blij dat ze samen zijn

André kies niet voor die psycho junkie Sarah!!🤪
Mo verdient beter dan zo’n loser als jou.
Helaas is zij ook verslaafd aan jou.
Gun haar iemand veel beters.
Maar okay zij geeft jou toch nog tig kansen.
Ga lekker voor iemand die jou wel verdient!

Yara, volgens mij is iedere andere vrouw voor André beter dan die door jou verheerlijkte Mootje