Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B krijgt steun uit onverwachte hoek


Ali B die een nieuwe beschuldiging van wangedrag naar zijn hoofd geslingerd kreeg door zangeres Ellen ten Damme krijgt steun uit onverwachte hoek.

Ali B plaatste gisteren zelf onderstaande statement online na de beschuldiging die volgens hem niet klopt.

 “Gister kwam plotseling het nieuws dat Ellen ten Damme in 2014 door mij iets is aangedaan, wat ook bij slachtoffers van The Voice zou zijn gebeurd. Deze vage beschuldiging leidt in de media meteen tot reacties. Maar wat er nu beweerd wordt, klopt gewoon niet.”

“Zo’n acht jaar geleden hebben Ellen en ik wat geflirt en gezoend. Zoals we dat jaren eerder ook al eens deden, vrijwillig en als twee volwassen mensen. Meer was het niet. We schreven daarna samen een mooi, persoonlijk kwetsbaar liedje en maakten en videoclip.”

“Wat een vrolijke onschuldige flirt was, wordt nu acht jaar later lelijk gemaakt en verdraaid. Erger nog, in de beeldvorming word ik nu dader en Ellen slachtoffer. Het is onbegrijpelijk want de jaren na 2014 stuurden we elkaar lieve berichten en zagen elkaar af en toe.”

“Als ze mij zo’n lul vindt, waarom vraagt zij mij in 2018 dan persoonlijk om naar haar show in Carré te komen, en waarom nodigt ze mij in 2020 uit in haar kleedkamer in Apeldoorn waar we vervolgens een uur lang met elkaar lachen, knuffelen en goede gesprekken hebben?”

“Ik snap er echt niks van. Ik heb haar gister gebeld en een bericht gestuurd om het te begrijpen, maar ik krijg nog geen reactie.”

Gisteren werd de beschuldiging van Ellen ten Damme en het statement van Ali B ook besproken in RTL Boulevard en Shownieuws en daar namen ze het op voor Ali B.

Rob Goossens zei in RTL Boulevard:

 “Ik vind eigenlijk dat Ellen ten Damme hiermee de zaak beschadigd heeft, want ze heeft een vaag verhaal de wereld ingehaald.”

 “Zij vertelt niet wat er nou precies is gebeurd, maar geeft dus wel aanleiding aan Ali B om met deze vragen te komen. Ik denk dat er best wel wat mensen zijn die het nu met Ali B eens zijn dat het inderdaad best wel raar is dat hij toch nog daar is uitgenodigd.”

Tv-advocaat Clarice Stenger:

“Als dat waar is, hè?”

Rob:

“Dan probeer je de slachtoffers te steunen en dan komt Ali er beter uit. Dat is maar op één manier eigenlijk op te lossen, namelijk Ellen ten Damme die het hele verhaal gaat vertellen en dat wil je juist niet.”

Clarice:

“Dat wil je voor de strafzaak echt niet. Dit moet nu dit blijven. Dat is echt voldoende.”

Presentatrice Bridget Maasland:

 “De allerbeste vorm was misschien geweest als het nooit was benoemd en het direct met een aangifte bij de politie achter gesloten deuren was geweest.”

Clarice:

“Ja, dat ze het helemaal niet gezegd had. Ik vind het wel voorstelbaar als je dit zo hoort en je denkt: dit is niet waar, het klopt niet!”

Ook in Shownieuws namen ze het op voor Ali B.

Bart Ettekoven:

“Je merkt wel dat er een soort kentering plaatsvindt eigenlijk, dat mensen zoiets hebben van: oh wacht eens eventjes, dit schept wel weer een ander beeld.”

“Zonder teniet te willen doen wat Ellen heeft gezegd, want het een hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Zij kan natuurlijk nog steeds een heel nare ervaring hebben gehad en hem op een of andere manier toch vijf jaar later hem hebben uitgenodigd. Hoewel dat voor sommige mensen misschien onbegrijpelijk is.”

Patty Brard:

“Wat wel heel lastig wordt is dat je een welles-nietes-verhaal krijgt. Ik kan me niet voorstellen dat Ali dit soort dingen zegt zonder dat hij daar de appjes van heeft.”

Eerder nam ook al Johan Derksen het op voor Ali B. Hij vond Ellen ten Damme namelijk een dramaqueen en noemt het geneuzel.

Is dit wellicht een vorm van victim blaming of verteld Ellen ten Damme wellicht toch niet de gehele waarheid?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach weer zo,n 1tje die bang=om vergeten te worden.
Had jij niet iets met Katja in een donkerbruin verleden😉……vaag wijf.

Idd vaag wijf.

Ik vind triest als het waar is dat de bekende artiesten die er nu hun slaatje uit willen slaan dat zij niet direct werk van hebben gemaakt zodat de onbekenden die het over gekomen is bespaard gebleven.

Sjonge sjonge wanneer laten ze onze Ali nou eens met rust.
Wordt tijd dat ze te raden gaan bij zichzelf hier word je niet goed van .
Chapau Ali kom maar eens gezellig terug ,deze dingen gebeuren nu eenmaal laat het maar ook ve r j er heen gaan moeilijk Ali maar er moet lukken sterkt er hoor

Ik denk dat hiermee weer in de “picture ” wil komen. Dus; A A N D A C H T ! ! !

Op deze manier maakt ze de echte slachtoffers belachelijk.

Als iets zolang geleden is en je er nooit wat over gezegd of iets aan gedaan hebt, hou dan voor altijd je mond en kom niet na 8 of 20 of 30 jaar van O,JA DIT IS ER NOG GEBEURT TOEN. Je bent dan net zo schuldig als de echte slachtoffers die door jou zwijgen dit hebben moeten mee maken. Als er eerder wat van gezegd was hadden ze dit nooit kunnen doen.

weet je waar gaat weer over?wat maakt het toch uit hoe mensen over jou denken,

belangrijk is hoe ik over mijzelf denk.Ali B.ja laat hem toch vroeg of laat betaald hij zijn eigen prijs van zijn doen en laten KARMA perfect in deze wereld