Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen beschuldigd van wangedrag in het ziekenhuis


Olcay Gulsen deed 12 maanden geleden mee aan het programma  BN’ers in het ziekenhuis. In dit programma lopen de bn’ers een paar maanden mee met het zorgpersoneel van het ziekenhuis.

Olcay was te gast in het Rotterdamse Erasmus MC en mocht meelopen op de Post Anesthesia Care Unit. Op deze unit liggen patiënten die na een operatie meer zorg nodig hebben.

Olcay zou zich volgens enkele medewerkers van het ziekenhuis flink hebben misdragen achter de schermen. Het was zelfs zo erg dat het personeel geklaagd heeft bij hun leidinggevende en die moest Olcay tot de orde roepen.

Een aantal medewerkers hebben nu anoniem laten weten hoe walgelijk Olcay zich gedroeg.

,,Ze gedroeg zich erg uit de hoogte. Ze zei letterlijk dat ze nooit in de zorg ging werken want wat je in de zorg verdiend in een maand pakt zij in één dag toen de camera’s uit waren. Ook zat ze met een e-smoker in het ziekenhuis te roken terwijl dat verboden is.”

,,Ze doet allemaal leuk voor de show maar in het echt is ze walgelijk. Ze houdt zich niet aan de regels van het ziekenhuis en gaat met een OK pak in haar auto zitten.”

,,Ik ben naar de leiding gestapt dat ik het respectloos vond dat ze er rondliep. Ze is toen geloof ik ook aangesproken door het afdelingshoofd.”

Bron: Juice Channel

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Mevr” doet haarzelf altijd beter voor dan ze is,maar in wezen is t niet voel soeps

Wie is Olcay Gulsen ?

Verbaast me niks 😄 maar ze vergeet dat ze ons ooit een keer nodig gaat hebben dan piept ze wel anders.
Een beetje dom lullen over het wel en wee van andere BNers die het allemaal zogenaamd zo zwaar hebben zo kan ik mijn geld ook wel makkelijk verdienen get a life.

Haar vriend heeft heel lang pas in het ziekenhuis gelegen echt triest die meid

Heb e r nog nooit wat aangevonden zielig mens

Het is gewoon een lekker ding met kapsones

Waarom maakt men dan ook zulke programma’s?
Mensen die geen idee hebben hoe het in het ziekenhuis werkt, in een programma laten spelen.Dit werk is geen spel, maar een keiharde ,slecht betaald beroep,

Dat werk is idd geen spel.Heb echt respect voor de mensen in de zorg.
Nu zetten ze in dat progamma waar Olcay in zat dat zielig ,figuur ,wandelende asbak Rachel Hazes en ook nog op oncologie .Hoe krijgen ze het verzonnen.Rachel wil je toch niet aan je bed hebben.

h.goed gezegd. Niet te geloven een rookjunk op oncologie snap niet dat die afdelingen hier aan mee doen. Ze hadden haar beter op gender afdeling kunnen zetten .De stem van een man heeft ze al

Bekend zijn moet je echt leren en dan vooral het niet vergeten dat een niet bekende hen te vaak op “het zadel” heeft geholpen. Zij vallen er meestal door hun hoogmoed vanzelf weer vanaf.

ik vind olcay een leuk wijf.
en geloof niks van de verhalen aangezien ze haar vriend ruud de wild tijdens zijn ziekte met liefde heeft bijgestaan en dus prima weet hoe te gedragen in een ziekenhuis.

rachel hazes daarentegen, die liep daar ook rond.
waarschijnlijk hebben die zogenaamde anonieme medewerkers zich vergist met die doorrookte tokkie

Richard Groenendijk doet nog steeds vrijwilligerswerk in het Erasmus. Hij is de enige die “echt” is.