Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Was Katja Schuurman dronken bij Eva Jinek aan tafel?


Katja Schuurman was gisteren te gast bij Eva Jinek om te praten over de enorme blunder die ze begaan had en waar veel ophef over geweest is.

Katja kreeg namelijk enorm veel kritiek op een fotoshoot voor het schoenenmerk Van Bommel welke in een lokaal dorpje in het Afrikaanse Zanzibar is geschoten.

Op de foto heeft Katja sandalen aan die ze voor het merk moet promoten. Maar op de foto zijn ook twee kleine kindjes uit het lokale dorp te zien zonder schoenen. Hoe kan je op een plek waar de armoede zo groot is dat kinderen daar geen schoenen kunnen kopen een fotoshoot doen voor een schoenenmerk.

Katja zei het volgend bij Eva Jinek:

,,Tegenwoordig is er over heel veel dingen snel ophef. Je doet het snel niet goed. De intentie achter deze foto was vanzelfsprekend niet om te laten zien: kijk, wij lopen hier met schoenen en jullie zielige… Dat was natuurlijk niet wat we wilden uitstralen.”

Maar Katja kwam verder niet echt goed uit haar woorden en Yvonne Coldeweijer beweert zelfs dat ze een paar drankjes te veel op had en aangeschoten was.

Hieronder het Twitter bericht met de kritiek over de fotoshoot.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

misselijk mormel
heeft wel degelijk een drankprobleem
het is ook niet voor niks dat freek is gaan rennen

Katja is ondanks alle fouten die ze maakt gewoon een tof wijf.

Waarom altijd afgeven op Bekende Nederlanders als je deze programma,s niet wilt zien kun
je naar een ander net overschakelen .
Ik vind kijk eerst naar je zelf .
En praatjes kunnen ook over U verteld worden

Ik kijk graag naar code voor coppens.Maar toen katja daarin zeer overdreven liep te gillen als een overjarige puber ben idd overgeschakeld naar een ander kanaal.Heb ik ook gedaan bij martien meiland.

Afgezien van alle afspraken vooraf en betalingen aan de bevolking, blijft het een decadent gegeven om in een dergelijk land belachelijk dure sandaaltjes te promoten. In een luxe show-outfit. En bijkomende kosten nog daargelaten.

Momida moet ook 3 km lopen, voordat zij bij de waterput is. 3 km dichterbij gaan wonen is nooit over nagedacht?????

Hoezo dronken? Wat een vraag . Is ze dan wel eens nuchter ? Dat zou een betere vraag zij .

Als iemand er met graagte voor kiest om op tv te verschijnen dan mag ik er zeker wat van vinden!

Laat mensen toch eens met rust, ongeloofelijk. En wat presteren dit soort mensen zelf alleen maar commentaar geven. Heerlijk steeds weer mensen afzeiken, waar is het fatsoen gebleven. Is dit waar we in willen leven gewoon om te schamen.

Katja heeft gelijk dat er meteen en vaak verkeerde conclusies worden getrokken door het z.g.deugvolk.
Als er voor die kinderen en ouders financiele compensatie is gegeven ,dan is er toch niks mis met een reklamefoto voor sandalen.
Je wordt toch moe van al die zotten die overal op hun teentjes getrapt zijn.
En reageren onder allerlei pseudoniemen.

Ik dacht ook gelijk dat ze dronken was hoor!!

Het is een mens geen mormel

Beetje vreemd dat zo’n woke klimaatfreak als Katja ff naar Zanzibar vliegt voor een fotoshoot …. zo’n foto kun je toch ook in een studio hier maken ? Snap trouwens niet dat een A merk als van Bommel in zee gaat met een B ster als Schuurman. Of inmiddels C ster zelfs , net als die ex van haar , de non-valeur Thijs Romer.

¿A merk als van Bommel? 😂🤣😂
Gewoon bij Alibaba ingekocht, veel goedkoper te vinden bij AliExpress.

Die mensen die het allemaal zo goed weten zien er vaak niet uit en barsten van jaloezie en willen elke bekende Nederlander kapot maken, Domme sukkels zou hun weleens willen zien op tv.

Waarom zijn de meeste meningen zo negatief? Oké, ze heeft weer iets gedaan wat volgens de meeste mensen totaal niet kan. Mijn omaatje zei dan altijd, Hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen. Ik vind het zowiezo al knap dat een persoon zoveel stomme dingen kan doen in het leven. Dat is ook niet zo makkelijk hoor haha.

Jeetje..moet dat nou zo weer? Ze ziet dr anders goed uit, ik zie hier geen probleem 😁 En waar heb jij Freek zien rennen dan?🙄

Ach er zijn altijd mensen met kritiek…
En/of ze hebben zelf geen leven….
Daarom ….leef !!!
En laat leven…✌️
Katja……Je bent een Kanjer….!!!

Ik vond haar een beetje uit de hoogte doen. En daarbij kwam ze onder invloed van iets ., over wat het ook is. En ik vind het ook wel weer overdreven, om zo’n drama te maken van een schoenen reclame . Maar we moeten natuurlijk altijd iets te zeuren hebben.

Katja…een vrouw die maar steeds knapper wordt naarmate ze ouder wordt. Al had ze een glaasje teveel op, is dat zo’n probleem? Niet als je dat absurde “mie2” problematiek ziet. Men wist allemaal wat ze wilde vertellen maar de woorden kwamen niet in de juiste volgorde uit haar mondje…so what?

Op blote voeten lopen is ook veel beter dan op welk schoeisel dan ook! Kijk naar alle voetproblemen in de rijke landen, daar kinderen al schoenen dragen als ze net kunnen lopen. Heel slecht voor de voeten! Dat dus!

Eerlijk wie zeg ze niet gewoon geïrriteerd was dat ze niet uit haar woorden kwam en gelijk beweren ze gedronken had vind ik dan ver gaan aleen omdat ze bekend is moet ze alles uitleggen aan Nederland zal ook gek van worden iedere foto uit ze verband getrokken worden wie zeg dat die kinderen niet net langliepen dan had deze foto anders worden uitgelegd dan zal het opeen schitterende foto zijn en geef ook toe katja ook een schitterende vrouw is .

Misschien was ze zo wazig door de borderline-medicijnen.
Die ze al jarenlang slikt & nodig heeft.

Ga wat doen met je leven