Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoontje Jamie Vaes niet van Lil KleineEr gaat een sterk gerucht rond dat Lil Kleine zou beweren dat hij helemaal niet de biologische vader is van het zoontje van Jamie Vaes.

Het modder gooien lijkt te zijn begonnen nadat Jamie uitgebreid voor het eerst haar verhaal over de mishandeling door Lil Kleine deed in de talkshow Khalid & Sophie. Daar haalde ze keihard uit naar Lil Kleine, zijn manager die de zoon is van Bram Moszkowicz en Shownieuws waar Bram vaak aan de desk zit en het dan altijd opneemt voor zijn zoon en Lil Kleine.

Nu blijkt dat het gerucht dat Lil Kleine niet de vader zou zijn van het zoontje van Jamie Vaes door een aantal van zijn vrienden de wereld in geholpen is. Lil Kleine zou zelfs aansturen op een DNA test. Wil Lil Kleine wellicht geen alimentatie betalen?

Lil Kleine zit op dit moment in Thailand om aan zichzelf te werken. Eigenlijk zit hij daar gewoon om zijn carrière te redden. Als hij over een aantal weken terug keert naar Nederland zal hij zeggen dat hij zijn leven gebeterd heeft en een heel nieuw persoon is geworden. Hopend dat de radiostations weer zijn liedjes gaan draaien en dat hij weer geboekt gaat worden voor optredens.

Deel deze juice!
 1. Angelina fleur

  Wat s dit laag zeg van hem en ze fantastische maten om van te kotsen je weet liefde doet nare dingen als over is
  Ik hoop voor jami dat ze dit echt met hem afrekend want ik zou dit nooit pikken laffe dog vind zo erg dat je met zo vrouw en mooi kind je zo laat beïnvloeden mooie maten heeft hij veel sterkte jami je komt hier sterker uit maar liefde zit diep heel diep kom voor jezelf en je kind op luister niet na nare dingen doe wat jou hart je ingeeft niet wat een ander je zegt te doen xxx

 2. OME JAAP

  Nou is die lil kleine in Thailand en ik ook hoop dat zijn door gesnoven kop tussen een deur terecht komt .Kan een taxi zijn of Tuk Tuk maakt niet uit .

 3. kel

  Wat laag bij de grond dit jorik
  Bang dat je betalen moet jij bent echt een monster en die exuus in je filmpje is om te kotsen
  Wat jij Jamie en je kind aandoet is te schofterig voor woorden
  Jij verandert nooit nou ben je er gevoel aan het mishandelen he mist het slaan zeker
  Denk je haar op deze manier weer even te trappen
  Bah bah

Geef een reactie