Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jamie Vaes doet haar verhaal over de mishandelingen


Jamie Vaes de ex vriendin van Lil Kleine heeft gisteravond bij de talkshow Khalid & Sophie voor het eerst haar verhaal gedaan na de gruwelijke mishandeling.

Jamie Vaes werd kort geleden gruwelijk mishandeld door Lil Kleine. Er doken beelden van op en daarop was te zien hoe Lil Kleine zijn vriendin Jamie Vaes aan haar haren uit de auto trekt en daarna haar hoofd tussen de autodeur klemt.

Gisteren liet Jamie niks van Lil Kleine heel in het interview dat ze gaf. Ook zijn manager de zoon van Bram Moszkowicz en Shownieuws kregen er flink van langs.

Jamie zegt er het volgende over en ze begint met de mishandeling in Ibiza waarbij Lil Kleine een fles kapot sloeg op haar hoofd.

“Het was bijna zo’n roerige periode als nu. Mijn partner wilde ik alsnog wel graag beschermen. (…) De mensen die mij toen adviseerden waren denk ik ook niet honderd procent met mij. Ze zaten denk ik ergens anders in verweven. Noem het financieel, noem het… Er werd gekozen een carrière te redden, in plaats van…”

Hierna moest Jamie een filmpje opnemen van de manager van Lil Kleine waarin ze zei dat er niks gebeurd was.

“Wij werden door crisismanagement kort erna begeleid beiden om dit op te nemen, zodat het een signaal naar het publiek kon zijn om het niet verder te laten escaleren in het nadeel van de carrière van mijn ex-vriend op dat moment.”

“Dan krijg je een stukje tekst wat het beste is om te vertellen. Om de schade te beperken. (…) Dan neem je een aantal filmpjes op en de beste versie wordt verspreid. (…) Helemaal als ik nu terugkijk was het niet verstandig.”

“Ja, ik zat daar sowieso heel verstijfd, want ik stond er niet achter en dat had ik ook al gemeld. Ik had schaamte naar mijn vrienden en familie, want ik wist: als ik dit uit ga brengen… Ik kreeg ook belletjes van: ‘Jaim, wat ben je nou aan het doen?’ Het is best wel schaamtevol voor mezelf.”

“Op een gegeven moment neem je jezelf ook niet meer heel serieus. Je doet het wel vanuit liefde en misschien geloof je in een illusie, ik weet het niet. Liefde maakt blind. Daarnaast geloofde ik dat het nog anders kon. Ik dacht: als ik dit inlever, komt er misschien wel wat heel moois voor terug.”

Over de gruwelijke beelden die laatst naar buiten kwamen van de mishandeling van Jamie in de auto.

“Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik waarschijnlijk hier niet aan tafel gezeten en had ik nog in dezelfde situatie gezeten. (…) Ik denk dat het wel nodig was om uit deze situatie te komen.”

Over de mensen die Lil Kleine verdedigde bij Shownieuws zegt ze het volgende:

“Ik vind het nog steeds heel spijtig dat bepaalde mediaplatformen naar mijn mening een partij kiezen. Nou ja, bijvoorbeeld een Shownieuws die met informatie die zij vanaf zijn kant krijgen ook iets willen ‘rechttrekken’.”

“Ik weet niet of het is omdat ze ergens verweven in zijn of dat het gewoon vriendjespolitiek is, maar het is allemaal al zwaar genoeg. Als je als vrouw zijnde met een gebroken gezin op de bank zit en er komen allerlei signalen die gewoon zó niet kloppen dat je bijna rectificatie wil aanvragen… (…) Het is de zoveelste teleurstelling.”

Hieronder het filmpje waarin Jamie het interview geeft:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

heel goed dat je uit de relatie bent gestapt, altijd voor jezelf en je kind kiezen.