Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen terug in Nederland?


Jeroen Rietbergen de ex man van Linda de Mol die één van de hoofdverdachte is van het misbruik schandaal rond The Voice is gespot op een vliegveld in Amerika.

En dat is opmerkelijk want Jeroen zou naar Amerika zijn gegaan om in een afkickkliniek te werken aan zijn ziekelijke geest. En nu 1,5 maand verder is hij klaar en keert hij terug naar Nederland en moeten wij geloven dat vieze Jeroentje een keurige vent is geworden.

Jeroen Rietbergen wordt er onder meer van beschuldigd dat hij voormalig The Voice kandidate Nienke Wijnhoven heeft aangerand. Nienke deed deze onthulling live in de talkshow van Beau. Ze was dit eigenlijk helemaal niet van plan, maar ze wilde andere vrouwen beschermen tegen het monster Jeroen. Na de uitzending deed Nienke aangifte bij de politie tegen Jeroen. En toen lag er dus een eerste aangifte tegen Jeroen Rietbergen op de tafel.

Jeroen is dus nu op het vliegveld van New Jersey in Amerika gespot en komt terug naar Nederland, maar bij Linda de Mol komt hij er niet meer in tenminste dat hopen we maar. Want als dit wel het geval zal zou zijn dan moet Linda zich echt kapot schamen.

Overigens hoeft Jeroen niet bang te zijn dat hij nu zonder werk zit, want Jeroen heeft een enorm vermogen waar hij zijn leven lang op kan teren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

nienke

23 jarig verward meiske dat zoooooooo graag een beschuitje zou wilen happen met een lelijke vent van bijna 50 toen [jeroen dus] en nu een relatie heeft met een andere bandlid van 47

lol

verwarde meiskes met daddy issues die aandacht willen

ongeloofwaardig

doei

#allesvoordefame

Grappig dat mensen altijd denken te weten wat er speelt of gespeeld heeft. Ik weet t niet maar zou deze uitspraak niet willen doen. Want als je het niet weet en dit soort dingen zegt ben jezelf een grote L.. en voor mij even onbetrouwbaar

Ongeloofwaardig =die griet….
Beschuitje willen eten met Rietbergen & een relatie aanknopen met een bandlid van het goede doel…..hoe dan.

Stoere woorden hoor. Zeker ook lid van die club