Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat helemaal mis met Leontine Borsato


Het lijkt erop dat Leontine toch geen afstand kan doen van Marco Borsato. Leontine zou Marco blijven steunen ondanks alle beschuldigingen die de ronde doen over hem. Zelfs nadat er aangifte tegen hem werd gedaan door een vrouw die Leontine zelf ook goed kent bleef Leontine achter haar man staan.

Maar er kwamen langzaam toch wat scheurtjes in de relatie en alles wees erop dat de twee hun eigen weg gingen. Maar nu lijkt Leontine toch weer in de praatjes van Marco te trappen. Leontine vergaf Marco al eerder zijn avontuurtjes met verschillende vrouwen en het lijkt erop dat Leontine nu Marco weer een nieuwe kans geeft.

Wellicht is Leontine nu zekerder van haar zaak sinds een handjevol bn’ers heeft gezegd dat Marco er wellicht wordt ingeluisd. Zelfs John van den Heuvel laat weten dat hij niet zeker weet of Marco veroordeelt gaat worden. En John heeft zelf het slachtoffer dat aangifte deed begeleid en kent de zaak dus goed. Om nog maar te zwijgen over John zijn collega Mick van Wely met wie hij dit uitgebreide onderzoek deed en die enkele weken geleden zelf op non actief werd gezet door de Telegraaf wegens wangedrag naar vrouwelijke collega’s.

Ook is er veel verbazing dat er niet meer aangiftes zijn binnengekomen. Ieder dacht toch echt dat na de BOOS uitzending er nog een aantal aangiftes tegen Marco gedaan zouden worden. Maar dit was niet het geval. Sterker nog de aangifte die gedaan is heeft niks met het misbruik schandaal rond The Voice te maken. De aangifte is namelijk gedaan door een dame die Marco kent uit de privesfeer.

Maar dat er maar één aangifte is gedaan wil natuurlijk niet zeggen dat Marco dit niet gedaan kan hebben. De beschuldigingen die gedaan zijn in die aangifte zijn zeer heftig. Maar Leontine lijkt weer te geloven in de onschuld van Marco, want de auto van Marco is sinds een tijdje voor het eerst weer gespot op de oprit bij het huis van Leontine. Wellicht wil Leontine het toch weer proberen met Marco.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou nog even kat uit de boom kijken Leontine.
Je moet niet zelf de risee worden.
Vertrouwen is mooi. Domheid wordt afgeslacht.

Leontine, geloof in je man. Vrouwen kunnen zo intens joers zijn, dat ze daardoor overgaan tot zulke vreselijke beschuldigingen. Als meer vrouwen van je man houden, betekent dat toch dat het een bijzonder lieve man betreft!

Vooral verliefd op zijn geld.

Dit is houden van, hoe spijtig genoeg het ook zou kunnen zijn, echte liefde is onverwoestbaar

Blijf achter je man staan leontine,wat een ander ook zegt

Hou alles gezellig binnen jullie kamer,niemand= denk ik geïnteresseerd in jullie liefdesrelatie.
Gewoon de media niet meer op zoeken,want je wordt steeds ongeloofwaardiger Leontine met wel/geen relatie.

Ik heb het nooit serieus geloofd van Marco. Wat is er verkeerd aan om een kind gerust te stellen die bloednerveus is en je arm om zo.n kind heen te slaan.
En wat Leontine betreft, gelijk heb je hoor dat je hem blijft steunen.
Liefde laat zich niet opzij zetten, als jullie nog van elkaar houden dan zou ik zeggen, probeer weer opnieuw te beginnen en laat al die rodde!s maar achter je.

Leontine ga je eigen weg vergeet dit je bent bedonderd en dat ligt niet aan jou

En terecht allemaal valse leugens. Leontien en Marco ga ervoor.

Hoever kan een man gaan bij Leontien?😜🙈🙄
Absoluut geen eigenwaarde die vrouwen zoals zij, net als Ineke van Humberto & vele andere golddiggers.
Dumpehhhhhh die loser!

Ik vraag me waar mensen zich druk om maken. Als zij haar ex wil steunen moet ze dat doen, is haar keuze. Of je nu dom of blond bent of een dom blondje, iedereen maakt zijn eigen keuzen hoe te leven, waar en met wie. Ik vind het niet dom maar heel knap van der…. Er is maar een succes, te kunnen leven zoals je wilt…..

Alleen al in dat jarenlang vreemdgaan met vele meiden en vrouwen zou al voldoende moeten zijn om die kwal nooit meer een blik waardig te gunnen.

Ik geloof dat ze die onvolwassen blaag genoeg kansen heeft gegeven , ze moet hem mooi in de strijd laten zakken ,en helemaal kaal plukken .want anders dan komt het toch alleen maar bij het casino terecht. Als je eruit zoals zij, en hopelijk is haar karakter goed dan moet ze gewoon een echte kerel zoeken die goed voor haar is en voor haar kind.

Sterkte meisje , er komt veel op je af waar jij niets aan kunt doen . Houd vol en volg je hart wat je ook gaat doen is goed .

Gebruik je verstand en je hart zal helen!

Ekker samen uitvechten,en doen wat je hart ingeeft.

Wat zien die vrouwen zoals oa Leontien ,jamie en monique in die droeftoeters.Zien ze alleen de portomenee waar die gasten mee lopen te zwaaien.Antwoord:ja want anders kunnen ze hun levenstijl niet aanhouden .Het zijn gewoon een stel droeftoeters bij elkaar,ga gewoon werken voor je geld.

Als blijkt dat de aangiften geen waarheid heeft zoudan een gevangenisstraf van enkele jaren voor die vrouwen op zijn plaats mogen zijn?

De relaties van hem hebben misschien niks met the Voice te maken,maar vreemd ging ie zeker wel! En zo zachtjes aan lijkt het de relatie van Andre en Monique wel aan uit aan uit pff.

Marco is nog altijd niet veroordeeld dus nog niet schuldig bevonden. Ik zelf denk dat ze alles ontzettend hebben opgeblazen. Er zijn altijd mensen die daar ontzettend van genieten!! En wat leontien betreft zou ik zeggen blijf achter hem staan. Je hebt het beloofd in goede en slechte tijden!!! Ine

Waarom gaan mannen vreemd? Misschien buiten honger krijgen en thuis niet kunnen eten. Misschien is ze daarom zo vergevingsgezind.

Wat zien die vrouwen zoals oa Leontien ,jamie en monique in die droeftoeters.Zien ze alleen de portomenee waar die gasten mee lopen te zwaaien.Antwoord:ja want anders kunnen ze hun levenstijl niet aanhouden .Het zijn gewoon een stel droeftoeters bij elkaar,ga gewoon werken voor je geld.

Lieve Leotine
Jij bent een topper
Een vrouw waar ik mee ben opgegroeid en zoveel respect voor heb
Deze man heeft je zo vernederend
En het is genoeg geweest
Je verdiend zoveel meer

Heb het idee dat een pubermeisje haar zin niet gekregen heb, en het met haar moeder zo beraamd heb om er een slaatje uit te slaan.
Boosheid doet rare dingen met de mens, maar als blijkt dat Marco onschuldig is dan moeten moeder en dochter er wel voor boeten.
Het leven van 2 mensen die zoveel om elkaar geven ligt wel overhoop.
Leontien en Marco jullie moeten er echt voor gaan, laat niemand het geluk bederven!

Heel veel liefs Karin

Ja de kroon is sneller van je hoofd gehaald.dan er weer op gezet.ik geloof ook niet alles wat ze van Marco zeggen..hij is nog niet eens veroordeelt.en je woord al veroordeelt..en wat heeft hij dan precies gedaan nu..kijk dat hij overspel heeft gedaan ..weten we zijn vrouw.ook.ze heeft hem dat vergeven..ok ze gaan het op nieuw proberen..maar dat met jonge ..meisjes..sorry ik kan het moeilijk. Geloven.

Vroeger was je pas schuldig als het echt bewezen was nu ben je op voorhand schuldig. Als het echt zo was waarom wordt het nu naar voren gebracht! Wordt zo langzamerhand gek van alles rondom me too! En wat betreft Leontien, dat is ware liefde ook al snapt niemand het, ik snap het heel goed!