Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine wil niks meer te maken hebben met MarcoDe Story laat weten dat Leontine de vrouw van Marco Borsato echt helemaal klaar met hem is. Volgens een betrouwbare bron heeft Leontine dit ook heel duidelijk gemaakt aan Marco. Leontine bleek het vreemdgaan van Marco nog wel te kunnen verwerken. Ook geloofde Leontine nog wel dat het slachtoffer dat aangifte had gedaan over aanranding hierover loog. Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het slachtoffer dat aangifte deed overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad.

Maar na de uitzending van BOOS is Leontine echt helemaal kapot gegaan en schijnt ze Marco voorgoed te hebben verlaten en neemt ze het haar zelf kwalijk dat ze altijd in zijn leugens is getrapt.

Ook onthult de Story een affaire die Leontine eind 2020 begin 2021 zou hebben gehad met modemagnaat Otto Klein. Leontine zou na de onthullingen van Marco over zijn escapades met verschillende vrouwen behoefte hebben gehad genegenheid en aandacht.

Alleen duurde de affaire niet heel lang, want Leontine dumpte Otto weer omdat ze kort erna toch weer in de praatjes van Marco trapte. Modemagnaat Otto Klein is overigens nu de vriend van Monique des Bouvrie de weduwe van Jan de Bouvrie die twee jaar geleden overleed.

Marco lijkt zijn besluit al te hebben genomen die gaat binnenkort namelijk voorgoed naar een Italiaans eiland waar hij een hele luxe villa heeft gekocht.

20 Reacties

 1. Marleen

  Groot gelijk Leontine,
  Jij verdiend veel beter, je bent een mooie lieve vrouw
  ( schijnen sommige niet genoeg aan te hebben), wens je heel veel geluk en sterkte!

 2. Weg lopen voor de alle aantijgingen is heel zwak Daar geef je ook al toe dat het waar is wat jullie wat jullie bij de Voy’s en elders hebben gedaan met jonge vrouwen en kids Heel zwak Marco – Ali B en Rietbergen – en de Regisseur Bah geen woorden voor

 3. Mia

  …..zou Marco “denken” dat zijn dochter daar voor, tegen hem aan staat??? Daarom zooo met zijn handen over haar schouders en armen aan het heen wrijven is????
  Ipv hetzelfde te doen als de andere coaches…

 4. Mia

  aanvulling:

  zelfs al zou zijn dochter daar hebben gestaan, behoorlijk klef…of is dat zijn Italiaanse invloed. Met andere woorden voor Marco heel normaal, tsja!

  • Caroline

   Ach ja de ratten verlaten het schip. Amerika Dubai Italië, wat in en in trieste kereltjes. O ja een ding nog……. Heeft Marco in die villa ook een “ verdriet holletje?”

   • Leontine gaat zelf ook vreemd. Zooitje ratten.

   • Eric

    Veroordelen is makkelijk maar als jezelf zonder fouten bent mag je de eerste steen gooien en daar komt nog bij er ligt nog geen schijntje van bewijs op tafel dus pas op met wat je zegt.

 5. Astrid

  Vluchten kan niet meer…

 6. Fa58

  Erg jammer dat er weer een zoveelste vrouw van een bekende Nederlander, de dupe is! Ook omdat ze dacht dat haar ex (man) al die jaren om hem te kunnen vertrouwen. Triest ook voor hun kinderen. Haar vertrouwen in hem is al geschonden😔

 7. Elkje

  Het beste voor iedereen.
  Zo kan iedereen een nieuw leven opbouwen. Zag trouwens het filmpje van een finale van de voice.
  Mijn maag draait er van om. Hoe dat kind hem aankijkt.en hij haar over haar arm blijft wrijven. Bah

 8. Puck S

  Beter laat dan nooit

 9. Vincent

  Ik geloof er nog steeds niks van. Iemand met macht wil Marko kapot hebben. Het is een lieve man die erg graag een knuffel geeft. En ja dan zien mensjes al gouw wat ze willen zien en zeker als er geld valt te halen. Dus de media is hier de grootste boef.

 10. Roos

  Leontien probeert haar eigen hachje nog te redden want de moeder van het slachtoffer had het allang daarvoor tegen haar verteld

 11. La Dolce Vita

  Kan hij daar weer slachtoffers maken 🙈

 12. Hetty

  Mijn dochter was groot fan van Marco
  Na elk concert en vele cd ‘s gekocht van haar zakgeld.
  Ze voelde zich met vertrouwd met de teksten van Marco en gaf haar steun . Ze is zelf in haar jonge jaren misbruikt.
  Nu ze dit van Marco heeft gehoord wat hij gedaan heeft , is ze erg verdrietig en levert haar veel herinneringen op van vroeger .
  Alles heeft ze weg gegooid van cd’s tot posters .
  Erg triest dat een man zo als Marco veel stuk maakt

 13. B

  Leotien heeft ook zat mannen gehad. Als men gaat spitten in de tijd voordat ze op tv kwam…
  Dan gaat Marco schrikken.

 14. Rolanda

  Mooie. Vrouw van een knappe tafel kan je niet eten die mooie lieve vrouw ging zelf ook vreemd hele media is. Een. Zooitje doei

Geef een reactie