Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Was Sarah van Soelen toch zwanger van Andre Hazes?


Toen Sarah van Soelen nog met Andre Hazes ging waren er hele sterke geruchten dat Sarah zwanger was. Ze werd zelfs gespot bij een kliniek waar ze echo’s maken voor zwangere vrouwen en ze ging shoppen met haar schoonmoeder Rachel in babywinkel.

Uiteindelijk leek het allemaal toch niet te kloppen en ging iedereen ervan uit dat Sarah dit allemaal expres deed om extra aandacht te genereren. Maar nu beweert een juice channel dat Sarah wellicht toch echt zwanger was.

Sarah plaatse namelijk de onderstaande foto online die ze thuis gemaakt had en daar zien we een foto van een echo achter de ingelijste vlinder staan. Zou Sarah dan toch zwanger zijn geweest van Andre of heeft Sarah weer aandacht nodig en deelt ze deze foto expres?

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

rot toch op met dat wijf

Die lelijke takken zijn al net zo nep als Sarah zelf.
Smaak is niet te koop, zullen we maar weer zeggen.

Hé Graftak, geen fatsoen hebben is vele malen erger dan geen smaak hebben.

Hendrica
Houdt je opgespoten bek, zielig figuur.

“Beste” René, wel een beetje moeilijk voor je, maar HOUDT is gebiedende wijs meervoud en ik ben toch echt alleen. Maar weet je wat ik nou zo leuk vind van jou en nog een paar van die verblinde , kritiekloze volgers ? Voor commentaar gebruiken jullie woorden als: rot op, wijf, hielenlikker, droeftoeter, opblaaspop, psycho, botox hoofd, mormel, tronie, gestoorde mafkees etc.
In bepaalde kringen heel duidelijke taal.

Hé Hendrica, hielenlikker van SaartjeSoel,
wil je nu beweren dat Sarah fatsoen heeft????????????? WAAAAAAAHHHAHHAHHHAHHAHAAA!!!!

ALTIJD LACHEN……………….. Ja, dat heb je als je met oogkleppen op loopt en kritiekloos achter niemendalletjes aanloopt, dan zie je niet wat er in je omgeving gebeurt gebeurt. Fijne dag, hoor en groet van mij

Die droeftoeter heb weer aandacht nodig wat een triest geval is dat zeg,ga lekker bij die ex schoonmoeder zitten twee zielepoten bij elkaar🤮🤮🤮🤮

In de belangstelling willen staan Rene ? Wat doe jij dan op deze site met je achterlijke commentaar, gekkie.

Vreselijk nep kind, al lekker opgespoten, niets natuurlijks meer aan, zijn net opblaaspoppen. Zijn van de eerste leugen niet gebarsten, bah.

In haar fantasie wel, alles om Andre’s aandacht te krijgen. Verzinsels genoeg in dat verwarde psycho botoxhoofd.

Steeds als ik dit soort commentaren lees, moet ik aan een oude buurman denken, Een zielig oud baasje, vertoonde crimineel gedrag, dyslexisch en alcoholist en daardoor niet in staat fatsoenlijk uit zijn woorden te komen. Schelden en grove opmerkingen plaatsen was hij een kei in.

Maar als het over Moniek gaat is het geen enkel probleem dat er gescholden wordt zoals je geliefde buurman deed.

Vuile hypocrieten hier.

Schijnzwanger waarschijnlijk dat mormel verzint leugens waar je bij staat😂😬😛

Knap meidje juist!!!!Allemaal jaloerse aanhangers van die ouwe camper Monique., die Saartje maar wat graag nadoet met een gebruind gezicht haardracht kleding. Lukt niet dat botoxen en je foto’s bewerken van Drè’s zijn poen, Boterbriefjes gaan niet naar gehaaide slinkse geldwolven. Maar naar meisjes van goede huizen

nou nou, knap? hahaha dat kind ziet er niet uit met d’r opgeblazen tronie.
daarnaast is er meer in het leven dan enkel´´´´´knap´´´´´´ zijn maar dat zullen narcisten die de hele dag voor de spiegel staan om zichzelf te bekijken nooit begrijpen.

Brenda als eerste ff je schoolgeld terug vragen met al die fouten !!! Ten tweede die van snollen doet Monique helemaal na met alles ,ze kan nog niet staan waar mo gescheten heb dat zielepootje..en als laatste wou ze verder komen in dat wereldje van glitter en glamour en daar gebruikte ze André voor want ja dat domme eendje heb zo’n te gekke baan 🤣🤣🤣🤮

Hahah domme Brenda..als jij het verschil tussen een camper en kamper niet kent, ben je echt zo stom als het achtergrond van een koe.
Absoluut niet de snuggerste.
Jij bent hier duidelijk de jaloerse trol.

Ze had niks liever gewild dan zwanger raken vanex, kon ze hem voor eeuwig aan haar binden.
Nu moet ze hem steeds blijven stalken voor aandacht.
Gestoorde mafkees die Sarah.