Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen is woedend, maar blijkt te liegen met zijn vriendin


Max-Verstappen

De immer sprankelende Kelly Piquet laat haar stilte varen en spreekt zich uit over de duistere kant van het internet. Op Instagram deelde ze een doordringend statement over de haat die ze online te verduren krijgt. “De virtuele wereld kan soms een akelige plek zijn,” opent Kelly haar relaas, “vooral wanneer je wordt belaagd met valse informatie en leugens.”

Kelly’s leven is al ruim drie jaar overschaduwd door ongegronde aantijgingen, geruchten en gemanipuleerde afbeeldingen. “Ik heb lange tijd gezwegen en deze absurde claims genegeerd. De laatste maanden is de laster echter naar een nieuw dieptepunt gezonken,” deelt ze met een zichtbaar zwaar hart. “De opmerkingen en haat die ik en mijn naasten ontvangen, raken ons diep. Ik hoop dat mijn boodschap mensen aanspoort om zorgvuldiger om te gaan met de informatie die ze online verspreiden.”

In de commentaren onder haar post valt ook een reactie van Max Verstappen op, die de geruchtenmolen stellig afwijst: “Dit moet stoppen. De valse beschuldigingen die sommigen op Instagram en TikTok spuien zijn waanzinnig. Wij kennen de waarheid binnen onze familie en zijn erg gelukkig samen. Ik hou van je,” bevestigt Max zijn steun.

Desondanks ontploft het internet met scepticisme, vooral over Max’ reactie. Fans betwijfelen of hij zelf achter de toetsen zat tijdens het typen van het commentaar. “Max heeft dit niet zelf geschreven, hij was aan het gamen,” stelt een volger, verwijzend naar een live gamesessie. Een ander voegt toe: “Zo zou Max nooit spreken.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties