Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Ruzie tussen Johan Derksen en Wilfred Genee, spreken geen woord meer tegen elkaar


johan

Johan Derksen een figuur die evenveel bekendheid geniet voor zijn ongezouten meningen als voor zijn snor, staat weer in het middelpunt van een storm. Ditmaal wegens zijn uitlatingen over Joden die de gemoederen flink hebben doen oplopen.

Het is geen geheim dat de woorden van Derksen vaak de aanleiding zijn voor verhitte discussies, maar zijn recente opmerkingen hebben geleid tot een clash met niemand minder dan Barbara Barend. Barend die bekend staat om haar inzet voor de Joodse gemeenschap, zou zich ‘aanstellen’ over de angst onder Joden, aldus Derksen. Een uitspraak die, zacht uitgedrukt, niet in goede aarde viel.

De spanningen liepen hoog op toen Wilfred Genee, collega en scheidsrechter van de show het opnam voor Barend wat resulteerde in een zichtbare kloof tussen hem en Derksen. De aftiteling van de show werd een ongemakkelijk schouwspel van onuitgesproken woorden en gebaren, met Derksen die als eerste de set verliet een duidelijk teken van ruzie.

De nasleep van deze confrontatie werd voelbaar toen studiogast Tijs van den Brink, in de rubriek In De Wandelgangen, het vuur aan de schenen legde van Genee met vragen over de aard van hun conflict. Genee, standvastig in zijn mening, bekritiseerde Derksen voor het bagatelliseren van de situatie. Een situatie die, volgens hem niet licht opgevat mag worden gezien de recente incidenten binnen de Joodse gemeenschap.

Het weekend bracht geen verzoening tussen de twee kemphanen. Genee beklemtoonde de ernst van de kwestie en zijn teleurstelling in de rol die Vandaag Inside speelt in het trivialiseren van Jodenhaat. “Man, man, man,” verzuchtte hij. Het lijkt erop dat de twee geen woord meer wisselen met elkaar achter de schermen en dat Johan pislink is op Wilfred zijn tegenspraak.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties