Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato maar liefst 30 kilo aangekomen, hij is onherkenbaar


Marco-borsato

Het zit Marco Borsato niet mee. De eens zo gevierde zanger die lange tijd de hitlijsten domineerde trekt nu de aandacht om geheel andere redenen. Deze week sierde hij de cover van het roemruchte Story, niet vanwege een nieuw muzikaal meesterwerk, maar door zijn opvallende uiterlijke transformatie. “Marco Borsato’s metamorfose: zanger geniet volop,” kopt het blad met zichtbare ironie. De foto toont een Marco die zichtbaar enorm veel zwaarder is geworden met een hele grote buik, wat de vraag oproept: zoekt hij troost in eten te midden van zijn persoonlijke en professionele stormen?

De achtergrond van dit alles is een rechtszaak die als een donkere wolk boven zijn hoofd hangt. Al bijna tweeënhalf jaar wordt Borsato’s naam overschaduwd door ernstige aantijgingen met een juridisch gevecht dat zich voortsleept en naar verluidt pas in 2025 zijn climax zal bereiken. “Weer een jaar verder,” verzucht Dyantha Brooks van Shownieuws, reflecterend op de nooit eindigende juridische mallemolen.

De klap op de vuurpijl? Een onthulling van een zogenaamde ‘goede vriend’ van Marco in Privé, die beweert dat het allesbehalve rooskleurig is met de zanger. “Marco’s carrière is kapot,” luidt het somber. Zelfs als Marco uiteindelijk vrijgesproken wordt van de beschuldigingen, wat blijft er dan over van zijn eens zo stralende ster? Deze vriend schetst een beeld van een man wiens wereld instortte toen het besef van een naderende rechtszaak tot hem doordrong.

Hieronder de cover van de Story die nu in de winkel ligt:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze dikke papzak, de vrouwtjes zullen wel niet meer rijendik voor hem klaarstaan. Sinds hij zijn vrouwen-sport op een laag pitje heeft staan, komt ie veel aan. Die lichaamsbeweging van vroeger heeft ie nu natuurlijk niet meer.😉🤣

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Dina

Exaxt Dina!
Hij leefde als een god & voelde zich verheven boven het gewone volk.
Zijn vrouw en gezin jarenlang belazeren als serie-vreemdganger.
Vervolgens zich aan een meisje vergrijpen.😛😥
Belachelijk dat hij de zaak zo kan rekken & met zijn BN-vriendjes proberen zich te laten vrijpleiten. Of in ieder geval de zaak te vertragen.
De tape & verklaringen van de psycholoog van zijn gesprekken over en met het meisje zullen hem uiteindelijk de das omdoen.
Duimen dat ie straks gauw alsnog zijn straf kan uitzetten!

Viezerik!!
Met zijn brave imago.