Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Vriendje Jutta Leerdam blijkt zichzelf helemaal vol te spuiten met drugs


jutta-jake

In de explosieve wereld van het boksen staat er een gevecht op de agenda dat de gemoederen hoog doet oplopen: YouTube-ster en vriend van Jutta Leerdam, Jake Paul neemt het op tegen boksicoon Mike Tyson op 20 juli een match die de wereld op zijn kop zet. Maar volgens de ongezouten mening van Colby Covington, de UFC-vechter met een scherp mening staat er meer op het spel dan alleen de reputaties van de vechters. In zijn podcast, de SOScast, onthult Covington zijn beschuldigingen aan het adres van Jake Paul: “Jake Paul wordt helemaal volgespoten.”

De kritiek van Covington snijdt diep niet alleen wat betreft de integriteit van het gevecht, maar ook de impact op de nalatenschap van Tyson. “Dit doet afbreuk aan de reputatie van Tyson,” betoogt Covington zichtbaar gefrustreerd over het idee dat een YouTube-beroemdheid de legendarische Tyson zou kunnen verslaan. Covington kan maar moeilijk verkroppen dat de bokswereld die volgens hem aandacht en nieuw leven ingeblazen krijgt door dergelijke ‘freak shows’, getuige moet zijn van dit spektakel.

Volgens Covington zijn alle eerdere gevechten van Paul opgezet spel, bedoeld om het publiek te vermaken en de zakken van de betrokkenen te vullen zonder enige vorm van echte competitie. “Alle gevechten die Paul gedaan heeft, zijn nep,” stelt hij resoluut. Zijn beschuldiging dat zowel Jake als zijn broer Logan Paul een worstelaar bij WWE zich bedienen van doping en drugs, maakt de aantijgingen alleen maar ernstiger. “Hij is een wandelend laboratorium,” beweert Covington over Jake Paul.

De bezorgdheid van Covington strekt zich uit tot de fysieke welzijn van Mike Tyson. Ondanks trainingsbeelden die een topfitte Tyson tonen vreest Covington voor een tragische afloop. “Het gaat slecht eindigen. Paul slaat Tyson binnen twee minuten knock-out,” voorspelt hij somber. Covington gelooft dat het risico op ernstig letsel of zelfs een fatale afloop voor Tyson, gezien zijn leeftijd te groot is om het gevecht door te laten gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties