Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rick Brandsteder heeft terugval en zuipt zich weer helemaal klem


rick

Rick Brandsteder had een hele intensieve strijd met zijn alcoholverslaving, waarvoor hij zelfs de toevlucht zocht in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. Vorig jaar kwam hij eruit en we hebben toen een jaar niks meer van hem gehoord. Tot hij een aantal dagen geleden zei dat hij ging stoppen met televisiewerk. Hij was er klaar mee. Dat is natuurlijk fijn om te zeggen om je imago te redden, maar het lijkt er meer op dat RTL Rick zijn contract niet heeft verlengd en hem de deur heeft gewezen en Talpa hem ook niet moest hebben. Dus ja wat blijft er dan over helemaal niets en dan kun je inderdaad maar beter zeggen dat je stopt met televisiewerkzaamheden.

Maar dat is nog niet alles want, Rick is betrapt terwijl hij zich overgaf aan het genot van een glas wijn. Dit nieuws, onthuld door bronnen aan een juicekanaal, roept de vraag op: is de presentator op een gevaarlijk pad terug naar oude gewoonten?

De setting was een gezellig hoekje in een restaurant waar vrolijkheid de boventoon voerde. Toch werpt dit gedrag schaduwen op Ricks recente overwinningen in zijn gevecht tegen de verslaving. Met het risico op een terugval in oude patronen rijst de vraag of de voormalige tv-persoonlijkheid zijn demonen werkelijk heeft verslagen.

Rick heeft volgens verklaringen van zijn moeder Yvonne aan Story, onderdak gevonden bij haar thuis in afwachting van de verkoop van zijn huis en de zoektocht naar een nieuwe start. Met plannen om Amsterdam te verruilen voor Spanje, lijkt Rick te zoeken naar een omgeving die minder beladen is met de verleidingen die zijn herstel in de weg kunnen staan.

Overigens kregen het juicekanaal na deze onthullingen nog meer meldingen van volgers die zeiden dat ze recent Rick Brandsteder hebben gezien in cafe’s en restaurants waar hij flink aan het drinken was. Nu snappen we wel dat RTL je contract niet heeft verlengd hoor Rick.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan moet hij toch echt op een verlaten bergtop gaan wonen, want naar Spanje met al z’n kroegen enz. is vragen om moeilijkheden.

Misschien was het een alcohol vrij wijntje. Dat heb je tegenwoordig ook net als meerdere dranken die met en zonder alcohol te verkrijgen zijn.

En waarom Vegen veel mensen niet eerst bij hun eigen deur? Ik vind het jammer dat ze altyd mensen in de gaten houden waar ze geld mee kunnen nemen ipv mensen helpen wel leven s kapot maken!!

Wat een loser & slappeling!🙄😝😬
Ga maar lekker aan de zuip met je bff’s Dave, Tino & André.🤮

Verslaving is vallen en opstaan. Druk vanuit de pers is niet echt bevorderlijk in zijn toestand.

Laat die man met rust. Dan zal het vanzelf weer beter gaan.

Als niemand op hem let glijdt ie alleen maar nog verder af.😆🙈🥴😅

Rick is net zon slappe dweil als zijn alco-pa.
Die nogal eens dronken de sloot inreed en gauw ervandoor ging naar huis.
Pas volgende dag beschikbaar voor een alocoholtest bij de politie.
Vreemdgaan, zuipen, agressie & erop los leven heeft die gozer niet van een vreemde. Pa is nu ook zo verbaal agressief & ook fysiek en gooide zelfs bijna een pion naar iemand toe die in de weg stond🤭😂
Verwende jochies (ook Ricks broer) haalden altijd volop rottigheid uit.